Handicaporganisationer

Socialstyrelsen samarbejder med handicaporganisationer om udarbejdelsen af Hjælpemiddelbasens oversigter over hjælpemidler til udvalgte målgrupper, der indeholder eksempler på hjælpemidler, der kan være relevante for forskellige målgrupper, fx personer med autisme.

Desuden kan handicaporganisationer, som ønsker at informere om hjælpemidler og anvendelse af hjælpemidler i forhold til bestemte målgrupper, efter aftale med Socialstyrelsen inkludere nedenstående søgefunktioner på deres eget website.

Søgning på søgeord
Søgefunktion leveret af Socialstyrelsen
Denne søgefunktion fungerer på samme måde som søgefunktionen på forsiden af Hjælpemiddelbasen, dvs. man kan søge på produktgrupper, klassifikationskoder, søgeord, produktnavne, forhandlere eller HMI-nr. Prøv fx at søge på cykler, alarmer, handicare, klassifikationskoden 122203 eller HMI-nr. 76873.


Søgning på udvalgte produktgrupper
Søgefunktion leveret af Socialstyrelsen
Her vil det være muligt at udvælge et hvilke af Hjælpemiddelbasens mere end 1000 produktgrupper, som man ønsker at give sine brugere adgang til via valg i selectboksen.

Organisationer, som ønsker at indgå aftale om at benytte disse søgefunktioner, bedes henvende sig til
hmi-basen@socialstyrelsen.dk og vil da få fremsendt et aftale-dokument, en vejledning og html-koden.
Ønskes hjælpemiddelfaglig vejledning eller bistand til beskrivelse og eksemplificering af hjælpemidler i forhold til bestemte målgrupper, kan Socialstyrelsen tilbyde konsulentbistand efter aftale. Det er ikke tilladt at inkludere søgefunktionerne på sit website uden aftale med Socialstyrelsen.