Hvem udlejer plejesenge?

03-04-2017 af Linda Sønderup

Jeg er ved at undersøge mulighederne for at leje plejesenge. Jeg skal leje 2 stk til levering i Helsingør i starten af maj.
Jeg har været i kontakt med Zealand Care, men vil også gerne undersøge evt alternativer.

Svar 1 af 2 - Udlejning af plejesenge

04-04-2017 af Erik Kristensen (Welldana Innocare )

Hej Linda

Vi udlejer flere forskellige typer plejesenge, til meget fornuftige priser.
Kontakt mig gerne for et konkret tilbud, på de 2 stk senge.
Se mere på: http://welldana-innocare.dk/produkt-kategori/plejesenge/

Med venlig hilsen

Erik Kristensen
Welldana Innocare
Tlf: 41171137
Mail: ekwelldana.com


Svar 2 af 2 - Hvem udlejer plejesenge

12-04-2017 af Jan Sahlertz (Meyland-smith A/S)

Hej Linda

Vi udlejer børnesenge og special indrettede rum til børn med specielle behov. I disse rum er der også mulighed for at sove.

Kontakt os endelig hvis det er til børn.

Vi udlejer også vores special madrasser til demente, Parkinson-patienter og urolige børn

- nattesøvnen bestemmer, hvordan dagen bliver

Vi kender det fra os selv. Har vi sovet for lidt eller for dårligt, får det betydning for den dag, vi står op til. Vi er trætte og energiforladte og bliver nemt pirrelige og utålmodige.
Sådan er det også for mennesker med demens og Parkinson og for urolige og immobile børn. For dem er det bare endnu mere udpræget, fordi deres sygdom meget ofte gør, at de har svært ved at falde til ro, svært ved at sove og svært ved at få en god søvn.
For disse mennesker kan en plejemadras være vejen til bedre nattesøvn, højere livskvalitet og en meget mere smidig dagligdag - både for brugerne selv, men også for deres pårørende og det plejepersonale, der er omkring dem.
Der vil for demente ofte være meget mindre nattevandring, mindre desorientering og frustration, nedsat behov for sovemedicin og i det hele taget mere ro og tilfredshed.
Også Parkinson-patienter, der ofte lider af søvnløshed, har det sådan. De kan om dagen være tynget af træthed, så deres kroppe er tunge som bly, men med en plejemadras kan mange patienter genopnå deres livskvalitet, fordi kroppen er mere udhvilet, og de orker mere i det daglige.
Også børn med særlige behov kan opnå stor effekt - lige fra børn med ADHD til børn med behov for bevægelsesimpulser på grund af svære motoriske begrænsninger. Disse børn har tit søvnforstyrrelser, der påvirker dem selv, deres forældre og andre familiemedlemmer, og forstyrrelserne kan desuden påvirke barnets naturlige vækst og udvikling. Plejemadrasserne forbedrer kropsoplevelsen for børnene, reducerer eventuelle spasmer og smerter, beroliger børnene og giver en genoprettende søvn.
En af de mange fordele ved en plejemadras er, at når den én gang er taget i brug, er den en fast bestanddel i hverdagen. Der skal ikke gøres foranstaltninger, og den kan ikke sparkes af i søvne som for eksempel en kugledyne.
Kontakt os meget gerne for mere info eller afprøvning af vores Thevo-madrasser på tlf.: 98 96 19 85 eller på mail: infomeyland-smith.dk
Se evt. også nærmere på www.meyland-smith.dk


Hvad er det særlige ved en plejemadras?
Det særlige ved de forskellige Thevo-plejemadrasser, som Meyland-Smith forhandler, er den måde, madrasserne er bygget op med et særligt stabilt skum og mikro-stimuli i form af vingefjedre, der giver små impulser.
Madrasserne overfører automatisk den mindste bevægelse fra personen - selv det at trække vejret - til blide mikro-modbevægelser. Den stimulation giver brugeren en forbedret kropsopfattelse, så demente finder ro og fx ikke er bange for at falde ud af sengen.
Hos Parkinson-patienter opretholder de små bevægelser mobiliteten og får musklerne til at slappe af, hvilken er en stor befrielse for mennesker med Parkinson.


Skriv/besvar indlæg


Log ind for at skrive eller besvare indlæg. Tilmeld dig idé- og debatforum, hvis ikke du har en adgangskode.

Relaterede produktgrupper
Senge og sengeudstyr