Søger kvalitets elevationsseng til ekstra mange kg

13-10-2017 af Steen Hansen

Hej
Jeg søger en elevationsseng i god kvalitet der kan tage mere end 200 kg. Jeg har selv fundet denne a hrefhttps://senge-testeren.dk/elevationssenge-test-bedste-elevationsseng/elevationssenge test/a men der står intet om max belastning. Er der nogen der kan tilbyde en rigtig god elevationsseng eller måske oplyse mig hvor meget en elevationsseng købt i normal handel kan klare?

Med venlig hilsen Steen

Svar 1 af 3 - Link virker ikke

13-10-2017 af Steen Hansen

Jeg kan ikke få linket jeg har sat ind til elevationssenge til at virke, er der en der kan hjælpe med dette?

Svar 2 af 3 - Søgning på detaljer

13-10-2017 af Mary Petersen

Kære Steen
På Hjælpemiddelbasen er det muligt at lave en afgrænset søgning under det link, som hedder Søg på detaljer. Linket kommer frem på de sider, hvor listen af produkter vises med billeder. Her kan du indtaste den ønskede brugervægt og herefter få vis de produkter, som lever op til det. Hvis du har brug for hjælp til det, er du velkommen til at kontakte mig på mpn@socialstyrelsen.dk.

Svar 3 af 3 - Søger kvalitets elevationsseng til ekstra mange kg

16-10-2017 af Ninna Lund (Invacare A/S)

Kære Steen
Invacare kan tilbyde en plejeseng der kan anvendes af brugere der vejer op til 350 kg. Til denne plejeseng (Octave), skal man anvende en madras der har målene 116x205 cm. Madras kan evt følge med sengen. Octave sengen er en super behagelig plejeseng med 4 delt liggeflade og elektrisk indstillelig hoveddel, lårdel, bendel og højde. Vores standard plejesenge SB755 er tiltænkt brugere der vejer op til 200 kg. Hvis du har behov for hjælp eller har spørgsmål til dette er du meget velkommen til at kontakte Invacare på: 3690 0000 eller på infoinvacare.com. Brochuren kan du finde på Invacares hjemmeside: http://www.invacare.dk/da/invacare-octave-ma-55octda eller Hjælpemiddelbasen under HMI nummer: 40409

Venlig hilsen Ninna Lund, Produktchef

Skriv/besvar indlæg


Log ind for at skrive eller besvare indlæg. Tilmeld dig idé- og debatforum, hvis ikke du har en adgangskode.

Relaterede produktgrupper
Senge og sengeudstyr