Holdningstrøje - nogen med erfaringer?

26-12-2018 af Lars Laursen

Hejsa,

Jeg har henover julen et en masse reklamer for såkaldte holdningstrøjer - men virker de rent faktisk? Jeg søger erfaringer med disse, da jeg synes det er lidt af en jungle at navigere igennem. Flere og flere sælger dem, og det er ikke til at finde ud af, hvilke der er bedst.

Lidt baggrund, så døjer jeg med smerter i ryggen. Derfor træner jeg også muskulaturen i ryggen, men kunne egentlig godt se idé i en holdningstrøje, da den måske kan være med til at få psyken til at forstå, at man skal sidde ret op. Det er i hvert fald det, som jeg kan læse mig til.

Kan umiddelbart læse mig frem til, at https://www.myposture.dk/ og Anodine kæmper om tronen i Danmark - kender I andre, som I måske har erfaringer med?


Svar 1 af 1 - Holdningstrøjer - og piller

27-12-2018 af Michael Elefsen

Hej Lars

...hmmm er der nu så mange ?

Bare fordi noget er småt og rundt , behøver det ikke være en pille... Det kan lige så godt være en M&M

Så hvis du har ondt i hovedet, er det nok bedst at tage en hovedpine pille....det kan selvfølgelig godt være, at du har det fint med en M&M... men effekten er bedst med pillen.

Forskellen mellem Anodyne trøjerne, og de andre er, at Anodynes trøjer er certificeret som Medicinsk udstyr klasse 1 (europæiske standard for medicinsk udstyr) og FDA appoved medical device (den Amerikanske standard). Disse standarder fås kun, hvis der er lavet Random Clinical Trials (RCT) studier på produktet.. disse tager ca 3 år at gennemføre, og få publiceret. I Danmark er det lægemiddelstyrelsen der overvåger medicinsk udstyr.

Jeg ved godt hvad jeg ville vælge, men jeg er også farvet af, at arbejde for Anodyne....hvis der er andre producenter, der kan fremvise medicinsk certificering, tager jeg gerne snakken med dem om andre fordele.

Som alt andet medicinsk udstyr, er det en god idé at få rådgivning af en professionel.

Men hvis jeg har ondt i hovedet, så tager jeg en hovedpine pille.... og hvis jeg er lækkersulten.... så tager jeg en M&M -)

Mvh
Michael Elefsen
Anodyne

Skriv/besvar indlæg


Log ind for at skrive eller besvare indlæg. Tilmeld dig idé- og debatforum, hvis ikke du har en adgangskode.

Relaterede produktgrupper
Redskaber til at træne bevægelse, styrke og balance
Idrætsredskaber