Indkøbsskabeloner - hjælpemidler til at måle, støtte, træne eller erstatte kropsfunktioner

Indkøbsskabeloner relateret til produktgruppen Hjælpemidler til at måle, støtte, træne eller erstatte kropsfunktioner. Klik på alle indkøbsskabeloner for at udvide listen til at vise alle indkøbsskabeloner i Hjælpemiddelbasen.

Siddepude, flydende gelé

Trykfordelende siddepude, med fyld af tyndtflydende gelé, herunder puder med en kombination af tyndtflydende gelé og fx skum. Puden skal primært anvendes til kørestole.


Siddepude, skum

Trykfordelende siddepude, hvor materialet består af PUR skum og/eller opskummet naturgummi (latex). Puden skal primært anvendes til kørestole.


Statisk luftpude

Trykfordelende siddepude, som fyldes med luft eller med luftceller. Puden skal primært anvendes til kørestole.


Trykaflastende luftmadras, vekseltryk, helmadras

Trykaflastende luftmadras af typen vekseltryk, helmadras. Madrassen skal være beregnet til at lægges direkte på sengebunden.


Trykaflastende luftmadras, vekseltryk, topmadras

Trykaflastende, luftmadras af typen vekseltryk, topmadras. Topmadrassen er beregnet til at anvendes ovenpå en anden madras.


Trykfordelende skummadras, helmadras

Trykfordelende helmadras hvor materialet består af PUR skum og/eller opskummet naturgummi (latex). Madrassen er beregnet til at lægges direkte på sengebunden.


Trykfordelende statisk luftmadras, helmadras

Trykfordelende statisk luftmadras, helmadras, som fyldes med luft eller luftceller. Madrassen er beregnet til at lægges direkte på sengebunden.


Trykfordelende statisk luftmadras, topmadras

Trykfordelende statisk luftmadras, topmadras, som fyldes med luft eller luftceller. Topmadrassen skal være beregnet til at anvendes ovenpå en anden madras.


Trykfordelende topmadras

Trykfordelende topmadras hvor materialet består af PUR skum og/eller opskummet naturgummi (latex), fibre eller fiberkugler. Topmadrassen er beregnet til at anvendes ovenpå en anden madras.Viser 1-9 af 9