Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Optimal m. underarmsstøtteRollator med letlåselige press down bremser. Hvilepuderne og håndtag er justerbare, og kan tilpasses efter behov. Puder er udført i formstøbt gummi som er lette at rengøre. Forhjul og gafler er forsynet med kuglelejer, øvrige hjul er med glidelejer. Mulighed for montering af slæbebremser.

Klassificering
12 06 12 07 - Gangborde med adskilte underarmsstøtterProduktserien indeholder 2 produkter.

Tekniske data opsummeret

Tekniske data vedrørende produkt 1 til 2 i produktserien. Klik på et HMI-nr for at se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 2
Egenskab/HMI-nr.3520785535
Udviklet til børn info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
NEJNEJ
Indendørs brugJAJA
Udendørs brugNEJJA
HvilesædeJAJA
SammenklappeligJAJA
Kan forsynes med kurvJAJA
Højde støtteanordning, min. (cm)9292
Højde støtteanordning, max. (cm)112112
Længde, max. (cm)6868
Vægt (kg)9,510
Brugervægt, max. (kg)100100
Udvendig bredde, max. (cm)61,570
Indvendig bredde, max. (cm) info
Målt mellem underarmsstøtterne.
3037
Sædehøjde, min. (cm)6060
Sædehøjde, max. (cm)6060