Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

AfterShokz HovedtelefonerHovedtelefoner fra AfterShokz benytter såkaldt Bone Conduction Technology, hvilket betyder at de i stedet for at lede lyden direkte i gennem øret, er placeret foran øret på kindbenet og leder lyden ind via små vibrationer og på den måde forbi trommehinden. Lyder det for vildt? Så skal du prøve dem

Klassificering
22 18 38 03 - Headsets med mikrofonProduktserien indeholder 5 produkter.
Produktserien indeholder desuden 1 udgået produkt. Inkludér udgåede produkter. Nedenstående produkt opfylder de anvendte søgekriterier.
Klik på vis alle produkter i serien for at se alle produkter tilhørende produktserien.

AfterShokz Aeropex

Dette er de ultimative AfterShokz Hovedtelefoner. Lyt til musik, tal i telefon, få annonceringer fra din GPS og så videre. Alt sammen uden at lukke dig selv inde i din egen verden Med AfterShokz og Bone Conduction teknologien kan du være til stede, samtidigt med at du lytter til det bedste musik du kender. Aeropex er den nyeste og bedste udgave.

HMI-nr.
119134
Varenr.
AfterShokz Aeropex

Registreringsdato
29-08-2019
Sidst opdateret
20-12-2019
Egenskaber
Støjreduktion NEJ  
Mål
Vægt 26 g 

Pris uden moms
kr. 1.299,00
Pris med moms
kr. 1.623,75