Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Pannus Support

Pannus Support
Sejlet bruges med loftlift eller mobil personløfter. Sejlet hjælper med at støtte pannus/maven, når en bariatrisk patient eller borger skal have udført personlig hygiejne eller hudplejeopgaver. Med Pannus Support undgår man et tungt manuelt løft af brugerens pannus.

Klassificering
12 36 21 32 - LøftevestProduktserien indeholder 1 produkt. Nedenstående produkt opfylder de anvendte søgekriterier.

Pannus Support


HMI-nr.
102419
Varenr.
28660

Registreringsdato
24-08-2016
Sidst opdateret
21-11-2023

Egenskaber
Størrelse
one size

Egenskaber
Materiale
polyester
Udviklet til børn
NEJ
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Polstring
NEJ
Beregnet til brug i vand
JA
Bukseseler
NEJ

Mål
Brugervægt, max.
255
kg

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning info
Forhandleren har oplyst følgende om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning
Medicinsk udstyr (MD-forordningen) - 2017/745/EU