Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Armpuder til armlæn på kørestol, trykaflastende for albue og armSAFE Med Armpuder til armlæn på kørestol former sig efter arm og albue og er trykaflastende-trykfordelende. Den behagelige bløde støtte virker tryksårsforebyggende og smertelindrende. Brug op til stadie 3 til heling af vævsskader. Leveres med strækbart Comfor PUR betræk med dækket lynlås, anti-slip bagside og med velcro syet i til nem montering.

Klassificering
12 25 09 03 - Polstringer til kørestolsarmlænProduktserien indeholder 1 produkt. Nedenstående produkt opfylder de anvendte søgekriterier.

SAFE Med Armpuder til armlæn på kørestol, behagelige og trykaflastende


HMI-nr.
102580
Varenr.
104YP.2510

Registreringsdato
04-10-2016
Sidst opdateret
28-10-2022

Pris uden moms
632,00 kr.
Pris med moms
790,00 kr.

Prøvningsoplysninger info
At produktet er prøvet betyder ikke nødvendigvis, at det lever op til alle krav i standarden. Desuden er nogle produkter kun prøvet efter dele af standarden. Læs prøvningsrapporten for deltaljeret information. Se evt. også øvrige standarder som kan være relevante for denne produkttype.
Prøvet efter anden national eller international standard.
Prøvningssted: Swerea IVF AB. Prøvningsdato: 07-11-2018 Vis prøvningsrapport for HMI-nr. 102580

EU produktsikkerhedslovgivning info
Forhandlerens oplysninger om produktet i forhold til EUs produktsikkerhedslovgivning. Læs mere om hvad dette betyder
CE-mærket som medicinsk udstyr

Andre specifikationer
2 stk. i sæt med anti-slip bagside og velcro til fastgørelse på armlæn.
Velcro med selvklæbende funktion Hook og Loop kan tilkøbes minimum 1 meter til fastgørelse direkte på armpuder og armlæn, hvis kørestol har dækkede sider.