Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

LæsestativerTo forskellige læsestativer fra Instrulog. De er begge svensk produceret og er derfor solide og kraftige. Læsestativerne findes i forskellige størrelser og formater. Fra det faste til det justerbare læsestativ. Se også gerne vores Pivot udgave på vores hjemmeside.

Klassificering
22 30 15 03 - LæsestativerProduktserien indeholder 2 produkter. Nedenstående produkt opfylder de anvendte søgekriterier.
Klik på vis alle produkter i serien for at se alle produkter tilhørende produktserien.

Læsestativ - Fast

Denne faste læsestand har en vinkel på 30 grader og du kan placere papirer, bøger og så videre på standeren og få en ergonomisk god vinkel når du skal læse, kigge på billeder eller lignende. Den faste læsestander er nem at have med at gøre - du kan flytte rundt på den og den har en indbygget holder så dine papirer ikke glider ned.

HMI-nr.
103394
Varenr.
Læsestativ - Fast

Registreringsdato
06-01-2017
Sidst opdateret
24-02-2020

Tekniske data
Gulvstativ NEJ  
Fleksibel arm NEJ  
Vægt 570 g 
Bæreevne, max. 10000 g 
Pladens bredde 29 cm 
Pladens højde 32 cm 
Sammenklappelig NEJ  
Udviklet/velegnet til enhåndsbetjening JA  

Pris uden moms
kr. 650,00
Pris med moms
kr. 812,50