Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Diabetes strømper i uld med frottesål

Diabetes strømper i uld med frottesål
Specialstrømper som er udviklet til sarte fødder, hvor det er nødvendigt at strømpen kan holde sig oppe uden at stramme. Strømpen har tyndt skaft og frotté sål og er fremstillet uden sømme for at undgå mærker på ben og tæer. Vær opmærksom på, at frotté sålen fylder lidt mere end en almindelig strømpe i din sko.

Klassificering
09 03 27 01 - Strømper og sokker

Dokumenter


Produktserien indeholder 4 produkter, heraf 1 udgået produkt.

Tekniske data opsummeret

Tekniske data vedrørende produkt 1 til 4 i produktserien. Klik på et HMI-nr for at se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt.

Produkt 1 - 4
Egenskab/HMI-nr.114142114144114145
udgået
114146
Udviklet til børn info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
NEJNEJNEJNEJ
Skridsikker sålNEJNEJNEJNEJ
Elastikfri kantNEJNEJNEJNEJ
SømløsJAJAJAJA
Anbefalet ved diabetesJAJAJAJA