Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Lammeskindsstøvle, kort model med 3 velcrobåndBløde hjemmesko i ægte medicinsk lammeskind (kort model) for optimal temperaturregulering. Håndsyet i Tyskland.
Lukkes på ydersiden af foden med 3 velcrobånd. Ydermaterialet er af slidstærkt nylon. Sålen er skridsikker, men stadig så let og fleksible at man kan sove med støvlerne på. Kan bruges med og uden strømper. Fås i Grå og Sort.

Klassificering
09 03 42 07 - HjemmeskoProduktserien indeholder 8 produkter. Nedenstående produkt opfylder de anvendte søgekriterier.
Klik på vis alle produkter i serien for at se alle produkter tilhørende produktserien.

Lammeskindsstøvle, kort, str. 41-42


HMI-nr.
136077

Registreringsdato
10-03-2023
Sidst opdateret
13-03-2023

Egenskaber
Køn
Unisex
Udviklet til børn
JA
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Ingen indvendige syninger
JA
Justerbar
JA
Velcrolukke
JA
Udviklet/velegnet til enhåndsbetjening
JA

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

CE-mærkning info
Forhandleren har oplyst følgende om produktets CE-mærkning. Forklaring af CE-mærkning
Uden CE-mærkning - Ikke omfattet af direktiv der kræver CE-mærkning