Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.

Basic High, polyesterBasic High løftesejlet bruges ved løft af brugere der ikke har kontrol over hoved og overkrop. Kan bruges til løft og forflytninger til og fra liggende stilling fra f.eks. seng og gulv og ligeledes ved løft til og fra siddende stilling - f.eks. fra seng og kørestol. Polstrede ben. Tilbehør: Lammeskindsovertræk, forlængerstrop, og hjælpestrop.

Klassificering
12 36 21 24 - Høje sejlProduktserien indeholder 15 produkter, heraf 3 udgåede. Nedenstående produkt opfylder de anvendte søgekriterier.
Klik på vis alle produkter i serien for at se alle produkter tilhørende produktserien.

Basic High Kids 4-6 år


HMI-nr.
30208
Varenr.
272001

Registreringsdato
26-06-2001
Sidst opdateret
21-11-2023

Egenskaber
Størrelse
junior

Egenskaber
Materiale
polyester
Udviklet til børn
JA
info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
Polstring
JA
Beregnet til brug i vand
NEJ
Hovedstøtte
JA
Delt benstøtte
JA
Sikkerhedsbælte
JA

Mål
Brugervægt, max.
225
kg

Prøvningsoplysninger
Ingen prøvningsoplysninger info
Forhandleren har ikke dokumenteret, at produktet er prøvet efter en relevant standard. Eksempler på relevante standarder for denne type produkt

EU produktsikkerhedslovgivning info
Forhandlerens oplysninger om produktet i forhold til EUs produktsikkerhedslovgivning. Læs mere om hvad dette betyder
CE-mærket som medicinsk udstyr