Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked

Active Support Backup

Active Support Backup
En stabil positioneringspude som giver symmetrisk støtte til både børn og voksne i både liggende og siddende stilling. Puden forebygger udvikling af fejlstillinger og kan give bedre søvn og afslapning i kroppen, samt støtte til aktivitet. Kan bruges i både seng og stol. Bestilles på mål for at opnå den mest optimale støtte (målskema hjemmeside).

Klassificering
09 07 06 02 - Lejringspuder til flere formålProduktserien indeholder 1 produkt.

Produkt 1 af 1
Active Support Backup

Børn og voksne med reduceret funktionsevne efter skade/sygdom kan have udfordringer med symmetri (f.eks. CP, ALS, MS og hjerneblødning). Active Suppert Backup er udviklet til dem som har nedsatte muligheder for egenbevægelse og er i fare for at udvikle fejlstillinger. Mange timer i liggende eller siddende stilling vil påvirke kropsholdningen.

HMI-nr.
84367
Varenr.
2600

Registreringsdato
28-08-2018
Sidst opdateret
14-03-2019

Tekniske data
Udviklet til børn JA info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
(Fås med) betræk som kan maskinvaskes JA 
Puden kan maskinvaskes NEJ 
Puden kan tørretumbles NEJ