Møbler, fast inventar og andre hjælpemidler til understøtning af aktiviteter i indendørs og udendørs menneskeskabte miljøer

Møbler og andre produkter, som kan placeres i, indarbejdes i eller på anden måde tilføjes det byggede miljø for at lette færden og positionering, inklusive adgangsforhold, i områder anlagt til almen og privat brug. Herunder hører fx produkter til at sidde, stå og ligge på. Hjulsæt, se 24 36 06. Hjælpemidler til forbedring af omgivelserne, se 27 03. Møbler og møbelelementer til arbejdspladser, se 28 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Actulum

Højde: 90 cm. Bredde: 51 cm. Dybde: 66 cm. Bevægelig stol hvor ryglænet let tilpasser sig kroppens bevægelser og justerer sig selv automatisk. Fås både med og uden puder. 7 års garanti på træværk.

Føj til huskeliste

Petö

Tremmestol i bøgetræ, anvendes som stol og gangstativ. Sædet er aftageligt. Afstand mellem ribberne: 8 cm. Længde på gængerne: 60 cm. Sædebredde/dybde: 40/30 cm.

Føj til huskeliste

Morten Liisberg Tømrer-og Snedkermester ApS
Roholmsvej 8D
2620 Albertslund

PA Olly C

Automatisering af lette indvendige skydedøre og skoddeer, dørvægt maks 100 kg. Reversering ved detektering af forhindring i lukkefasen og stop ved forhindring i åbningsfasen.

Føj til huskeliste

PA Civic

Automatisering af lette indvendige enkelt eller dobbelte skydedøre inkl. ophæng, maks 100 kg.

Føj til huskeliste

Wing Balans

Kontorstol med hjul, dreje- og vippefunktion, kan samtidig højdereguleres. Kan leveres med to forskellige gaslift højder. Betrukket med stof. Fås også med læder. Lav gaslift: 48-65 cm, høj gaslift: 56-74 cm. 7 års garanti på træværk.

Føj til huskeliste
Combi lændestøtte

Combi lændestøtte

Jay Combi lændestøtten støtter det naturlige lændesvaj. Lændestøtten monteres ved fastgørelse af to velcrostropper.
Lændestøtten leveres standard med inkontinensbetræk, samt et ekstra skumindlæg, såfremt man har behov for ekstra støtte.

Føj til huskeliste

Bracke Østergård Stol

Træstol i bøg med lineoleumsæde. Tilbehør: Spredeklods, armlæn, fodstøtte, forhøjerklodser, vippestød.

Føj til huskeliste

Morten Liisberg Tømrer-og Snedkermester ApS
Roholmsvej 8D
2620 Albertslund

Garageportåbner

Eletrisk portåbner inkl. fjernebetjening.

Føj til huskeliste

Barrit Portefabrik ApS
Blæsbjergvej 40
8722 Hedensted

Køresliske

Aluminium. Findes i standardstørrelser fra 2, 2,5 og 3 meter totallængde. Prisen er pr. sæt.

Føj til huskeliste

Worm ApS
Bakkegårdsvej 2-6
7900 Nykøbing Mors

Ifö toiletarmstøtte

Armstøtten kan slås op til lodret stilling, når den ikke benyttes. Fremstillet i hvid, pulverlakeret. Tilbehør: toiletpapirholder (96079), støtteben (96078).

Føj til huskeliste