Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Back Vitalizer Dynamisk Sidde/Ryg/Stå Pude

Back Vitalizer Dynamisk Sidde/Ryg/Stå Pude

Back Vitalizer er en alt-i-en pude, der både støtter og træner din muskulatur under brug, ved altid at være i bevægelse. Puden kan bruge både som sidde-, stå- og rygpude og forbedrer hele tiden dine sensomotoriske evner under brug. Ved et let pust justere du pudens modtryk og sværhedsgrad. Særdeles brugervenlig og let at tage med på farten.

Føj til huskeliste
Ball Punktur

Ball Punktur

Massagebolde som giver afspænding og øget blodcirkulation. Øger kropsbevidstheden. Kombinationen massage og tryk lindrer og forebygger muskel- og ledsmerter. Leveres i sæt med 2 bold. 9,5 cm. dia.

Føj til huskeliste
Chiroform Senso Balancetræner

Chiroform Senso Balancetræner

Med Balance Træner dynamiske træningspude undgår du statiske siddestillinger, da du hele tiden vil være i bevægelse, således du styrker og vedligeholder dine sensomotoriske evner. Træningspuden er særdeles god til stabilitets- og balancetræning. Pudens ene overflade har mange små pigge, som stimulerer og øger blodcirkulationen. Ø35 cm.

Føj til huskeliste
Chiroform Balancepude

Chiroform Balancepude

Balancepude til forbedring af motoriske færdigheder og balance. Rigtig god ved træning af f. eks. knæ, hofte, ryg eller ankel. Dimensionerne er 50 x 40 x 6 cm. Balancepuden er skridsikker, som gør den mere sikker at træne på.
Kan endvidere give aflastning hvis man står meget op på job eller lignende.

Føj til huskeliste
Chiroform Dynaso Træningspude

Chiroform Dynaso Træningspude

Dynaso puden er designet til at integrere balance, sportsudøvelse og rehabilitering. Denne dynamiske træningspude forøger kroppens styrke, kondition, og giver mulighed for fleksibel træning til hele kroppen, da den kan benyttes som trampolin, vippebræt, stepbænk, balancepude mv. Leveres incl. pumpe og træningselastik med 2 håndtag. Diameter 55 cm.

Føj til huskeliste
Panasonic Real Pro Premium EP 30002

Panasonic Real Pro Premium EP 30002

Panasonic er kendt for sin altid gode kvalitet. Pga. et stort stykke udviklings arbejde, sikres den korrekte behandling, hensyntagen til de forskellige brugere - og altid en intuitiv betjening. Samtidig giver vi markedets bedste Service - 2 år On site garanti, samt 10 års reservedels garanti. Desuden er levering og instalation inkl.

Føj til huskeliste
CARE Pack - Kulde- og varmepuder

CARE Pack - Kulde- og varmepuder

Den opvarmede eller afkølede CARE Pack termopude giver en naturlig afspænding og smertelindring, og er formet, så den ligger blødt og behageligt ind til kroppen.CARE Pack er et rent naturprodukt syet af Øko-Tex certificeret bomuld og fyldt med specialbehandlet økologisk triticalekorn samt urterne kamille og lavendel.

Føj til huskeliste
Soft gulvmåtte

Soft gulvmåtte

Soft gulvmåtte, 3, Str. 100 x 100 x 2,8 cm. Monteret med skridsikker bund. Måtterne er fremstillet i formfast bakterie- og smudsafvisende specialskum. Godkendt som faldunderlag efter EN 1177 - Faldhøjde 1,00 m. Findes i blå, grøn og rød.

Føj til huskeliste
Kørestolspuder SMS

Kørestolspuder SMS

SMS kørestolspude med rund bagkant og skråt skåret forkant, der sikrer optimal siddekomfort. Aftageligt sort Hygi-Tex åndbart inkontinensbetræk. Vægt 230 gram. Laves også efter specialmål.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

JAY Easy Visco Pude

JAY Easy Visco Pude

JAY Easy Visco puden er fremstillet i et skummateriale, som varierer i hårdhed alt efter hvor på puden, det er placeret. Ved forkanten er skummet et fast materiale, hvorimod det bagtil er en memory skum, som ændrer sig alt efter brugerens bevægelser eller trykfordeling. Skumbasen giver en god lateral stabilitet samt god styring af benene.

Føj til huskeliste