Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Putnam siddepude - 6 cm

Putnam siddepude - 6 cm

Pude i brandhæmmende foam, overfladen er æggebakkeformet og yder god trykfordeling. Puden er luftgennemtrængelig. Forsynet med aftageligt betræk 50acryl/50polyester som kan håndvaskes. Denne pude er 6 cm.

Føj til huskeliste
Chiroform Massageapparat

Chiroform Massageapparat

Chiroform massageapparat er et hjælpemiddel til ømme og trætte muskler. Langt ergonomisk håndtag, som giver mulighed for selv at massere hele kroppen. Afstand mellem hovederne gør, at den kan massere langs rygsøjlen.
2 hastigheder på 2300 & 3200 vibrationer i minutter for dybdegående massage, samt mulighed for infrarød varme. 40 W motor.

Føj til huskeliste
Sirex træningsmåtter

Sirex træningsmåtter

Måtte for terapi og rehabilitering fremstillet med lukkede celler. Optager ikke fugt eller vand. Velegnet til brug for børn under 3 år. Rengøres enkelt med sæbevand.

Føj til huskeliste

TRESS AS
Danmarksvej 34
8660 Skanderborg

Varilite Reflex

Varilite Reflex

Den selvjusterende pude til brugere med moderat risiko for tryk. Puden der værdsættes af brugere og terapeuter fordi den aldrig har behov for justering. Reflex er også ideel på plejehjem, hospitaler og andre steder hvor der er behov for en effektiv, vedligeholdelsesfri og trykaflastende pude.

Føj til huskeliste
CURAPAX Care Concept

CURAPAX Care Concept

CURAPAX er en engangs varme/kuldepude til professionelt brug. Det er et nyt dansk, patenteret koncept, der sikrer høj hygiejne og fordrer lavt tidsforbrug. Før brug vejer og fylder CURAPAX meget lidt og er derfor let tilgængelig på alle afdelinger. Ved brug indeholder CURAPAX 600 ml. gel og har stor varmekapacitet og lang behandlingstid.

Føj til huskeliste

Microwarm ApS
Skovringen 3
2950 Vedbæk

TempraFlex Halebenspude m/løst indlæg

TempraFlex Halebenspude m/løst indlæg

Puden er lavet i TempraFlex skum, som er et viscoelastisk materiale. Der er i midten lavet et aftagelig indlæg i en blødere TempraFlex skum, som kan bruges med eller uden i puden, alt efter behov. Puden er med betræk i Grå Techmaflex og antislip på bagsiden. Puden yder en god aflastning og komfort til halebenet.

Føj til huskeliste
Back Vitalizer Dynamisk Sidde/Ryg/Stå Pude

Back Vitalizer Dynamisk Sidde/Ryg/Stå Pude

Back Vitalizer er en alt-i-en pude, der både støtter og træner din muskulatur under brug, ved altid at være i bevægelse. Puden kan bruge både som sidde-, stå- og rygpude og forbedrer hele tiden dine sensomotoriske evner under brug. Ved et let pust justere du pudens modtryk og sværhedsgrad. Særdeles brugervenlig og let at tage med på farten.

Føj til huskeliste
Ball Punktur

Ball Punktur

Massagebolde som giver afspænding og øget blodcirkulation. Øger kropsbevidstheden. Kombinationen massage og tryk lindrer og forebygger muskel- og ledsmerter. Leveres i sæt med 2 bold. 9,5 cm. dia.

Føj til huskeliste
Chiroform Senso Balancetræner

Chiroform Senso Balancetræner

Med Balance Træner dynamiske træningspude undgår du statiske siddestillinger, da du hele tiden vil være i bevægelse, således du styrker og vedligeholder dine sensomotoriske evner. Træningspuden er særdeles god til stabilitets- og balancetræning. Pudens ene overflade har mange små pigge, som stimulerer og øger blodcirkulationen. Ø35 cm.

Føj til huskeliste
Chiroform Balancepude

Chiroform Balancepude

Balancepude til forbedring af motoriske færdigheder og balance. Rigtig god ved træning af f. eks. knæ, hofte, ryg eller ankel. Dimensionerne er 50 x 40 x 6 cm. Balancepuden er skridsikker, som gør den mere sikker at træne på.
Kan endvidere give aflastning hvis man står meget op på job eller lignende.

Føj til huskeliste