Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Sanalux SAN 50

Sanalux SAN 50

SAN 50 er en kraftig og praktisk lysterapilampe til professionel klinisk brug med timer-funktion. Kabinettet er fremstillet af aluminium og er monteret med et praktisk bærehåndtag. Lyset er elektronisk flimmerfrit og udgør derfor ingen gener. Lysstyrken er 10.000 lux ved 60 cm og 2.500 lux ved 90 cm. Behandlingstiden er typisk 30 minutter.

Føj til huskeliste
Sanalux SAN40 K

Sanalux SAN40 K

SAN 40K er en kraftig og praktisk lysterapilampe til professionel klinisk brug med timer-funktion. Lampen er monteret i kunststofbeklædt hardcase kuffert og kan dermed let transporteres af behandleren ud til klienterne. Lysstyrken er 10.000 lux ved 50 cm og 2.500 lux ved 95 cm.
Lyset er elektronisk flimmerfrit og udgør derfor ingen gener.

Føj til huskeliste
Sanalux SAN40

Sanalux SAN40

SAN 40 er en kraftig og praktisk lysterapilampe til professionel klinisk brug med timer-funktion. Kabinettet er fremstillet af aluminium og er monteret med et praktisk bærehåndtag. Lyset er elektronisk flimmerfrit og udgør derfor ingen gener. Lysstyrken er 10.000 lux ved 50 cm og 2.500 lux ved 95 cm. Den typiske behandlingstid er 30 minutter.

Føj til huskeliste
Sanalux SAN 30

Sanalux SAN 30

SAN 30 er en kraftig og praktisk lysterapilampe til professionel klinisk brug. Kabinettet er fremstillet af aluminium og er monteret med et praktisk bærehåndtag. Lyset er elektronisk flimmerfrit og udgør derfor ingen gener. Lysstyrken er 10.000 lux ved 50 cm og 2.500 ved 95 cm. Den typiske behandligstid er 30 minutter.

Føj til huskeliste
Sanalux SAN 20

Sanalux SAN 20

SAN 20 er den mindste lysterapilampe i SAN-serien. Den er kraftig og praktisk til professionel klinisk brug. Kabinettet er fremstillet af aluminium og plast. Lyset er elektronisk flimmerfrit og udgør derfor ingen gener. Lysstyrken er 10.000 lux ved 42 cm og 2.500 lux ved 84 cm. Den typiske behandligstid er 30 minutter.

Føj til huskeliste
Lumie Clear

Lumie Clear

Lumie Clear er en ny type behandling mod mild til moderat akne og er et godt alternativ til cremer og medicinering. Lumie Clear anvender specielle blå og røde LEDa (lysdioder). De blå LEDs eliminerer bakterier som forårsager akne og de røde LEDs dæmper betændelsen og heler huden. Huden bliver typisk 76 pct. mindre betændt og 56 pct. renere.

Føj til huskeliste
Lumie Bodyclock Active

Lumie Bodyclock Active

Med den variable solopgangs- og solnedgangssimulation og en vifte af beroligende lyde til, at falde i søvn til og lyde til, at vågne op til, så tilbyder Bodyclock Active en måde til, at regulere søvn og vågen-mønsteret. Ud over de sundhedsmæssige fordele, så har Lumie Bodyclock Elite en AM / FM-radio. Vågn let og frisk op om morgenen.

Føj til huskeliste
Lumie Bodyclock Go

Lumie Bodyclock Go

Foruden den variable solopgangs- og solnedgangssimulation og lyde til, at vågne op til, så tilbyder Bodyclock Go at regulere søvn og vågen-mønsteret. Produktionen af det søvnfremmende hormon melatonin dæmpes, når lampen automatisk tændes og derved vågner man lettere op og er frisk.

Føj til huskeliste
Lumie Bodyclock Starter

Lumie Bodyclock Starter

Bodyclock Starter er meget velegnet til nybegyndere og indeholder udelukkende de mest grundlæggende funktioner. Den kan også anvendes som en natbordslampe med lysdæmper-funktion. Lysstyrken i displayet kan justeres. Produktionen af det søvnfremmende hormon melatonin dæmpes, når lampen automatisk tændes og derved vågner man lettere op og er frisk.

Føj til huskeliste
Lumie Brazil

Lumie Brazil

Brazil er den kraftigste lysterapilampe med traditionelle lysstofrør fra Europas største producent af lysterapilamper - Lumie. Brazils specielle konkave design gør den yderst effektiv i forhold til dens størrelse. Den er fremstillet af matteret plast og har integreret håndtag på bagsiden. Lysstyrken er 10.000 lux ved 35 cm og 2.500 lux ved 85 cm.

Føj til huskeliste