Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Maxafe siddebold

Maxafe siddebold

Siddebold til små børn. Bolden træner deres motorik, samtidig er børn vilde med store bolde. Det betyder at de motoriske færdigheder kan leges ind. 42 cm bolden er til mindre børn der måler 100-120 cm i højden. Brug bolden i stedet for eller som supplement til gåvogne. Børn kan sagtens rejse sig op ad bolden og støtte sig til den mens de går.

Føj til huskeliste
Sitsolution Bold 65 cm, Grå

Sitsolution Bold 65 cm, Grå

Siddebold med ben til voksne. Benene fungererer som stopklodser, så bolden ikke ruller væk når du rejser dig. Du sidder aktivt på en bold og bruger dine indre mave og rygmuskler mens du sidder. Bolden er beregnet til kontoret, i mødelokalet, på hjemmearbejdspladsen, i skolen eller i hjemmet. Bolden passer til personer der måler 150-180 cm i højden.

Føj til huskeliste
Careline Liftvægt

Careline Liftvægt

Kan monteres på mobillifte eller loftslifte. Er nem at betjene, med tryk på 2 knapper for at få den nøjagtige vægt. Kan fåes til 300 og 400 kg. Er medicinsk godkendt.

Føj til huskeliste
Bobath E/SP

Bobath E/SP

Et todelt behandlingsleje med god plads(200x120cm). Højdeindstilling er muligt ved brug af fodpedal eller fjernbetjening (mellem 47-90 cm). Ligeledes kan hoveddelen indstilles manuelt gennem brug af gaspatron. Som standard låses hjulene parvist.

Føj til huskeliste
Chiroform Justerbart Udstrækningsbræt

Chiroform Justerbart Udstrækningsbræt

Perfekt redskab til udstrækning, hvor man på en let og sikker måde kan strækker ud før og efter sport. Kan bruges til at forbedre smidighed/fleksibilitet. Sværhedsgrad/Vinklen på brættet kan let justeres.

Føj til huskeliste
H100b pulsoximeter

H100b pulsoximeter

Pulsoximeter med trendgrafer. Automatisk standby og power-off, 10 minutters trendgraf i displayet, kan lagre data fra optil 300 timers registrering, akustisk alarm med valgfrie alarmgrænser, viser både iltindhold i blodet, resp. graf, puls og pulsstyrke. H100b pulsoximeter leveres med fingersensor, batterier (AA), bæretaske og beskyttelsescover.

Føj til huskeliste
Omron M3

Omron M3

Det fuldautomatiske Omron M3 blodtryksapparat har en hukommelse til 60 målinger og kan tegne et gennemsnit af de sidste 3. Måleren viser tid og dato samt har en indikator for uregelmæssig puls. Leveres med standard voksen armmanchet (22-42 cm), opbevaringsetui og batterier.

Føj til huskeliste
Omron M6 Comfort

Omron M6 Comfort

Omron M6 er et fuldautomatisk blodtryksapparat med stort display til visning af blodtryk, puls og klokkeslæt.
M6 Comfort viser systolisk/diastolisk og puls samtidig og har hukommelse op til 90 målinger.
M6 leveres med batterier, Comfort manchet, stofopbevaringsetui og dansk vejledning.

Føj til huskeliste
A&D - UA-767 plus30 med standard manchet

A&D - UA-767 plus30 med standard manchet

Automatisk oppumpning, måling og udluftning af manchet.
Måler systolisk/diastolisk blodtryk og puls ved tryk på én knap. Avanceret oscillometrisk målemetode - stor nøjagtighed. Indikator for blodtryks-niveau (WHO).
Indikator for uregelmæssig hjerterytme. Klinisk valideret (BHS )- Ref. :Clinical Pharmacology and Therapy, 2003, 12 (2).

Føj til huskeliste
Thermoscan Plus IRT 4520

Thermoscan Plus IRT 4520

TermoScan måler hurtigt og enkelt temperaturen. Termometret husker de sidste 8 målinger.
ThermoScan har en blød, fleksibel spids, der gør målingen nænsom og særlig velegnet til brug på spædbørn.
Hukommelsesfunktion for 8 målinger Fast etui og 20 linsefiltre medfølger Batterier medfølger.

Føj til huskeliste