Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Skulder tyngde pude til voksne -Liz

Skulder tyngde pude til voksne -Liz

Denne skulder tyngde pude er med til at give en person ro, ved at få følelsen af at få et par hænder på skuldrene. Puden er neutral i farven og den fylder ikke meget. Den er et godt redskab til stressede situationer. Findes i 3 vægtklasser.

Føj til huskeliste

Oliz/Koko-Nora Aps
Bornholmsvej 10
7400 Herning

Tyngdedyne

Tyngdedyne

Dyner med fyld af rapsfrø. Laves i alle str og vægtklasser. Derudover kan der bestilles specialprodukter indenfor tyngde. F.eks. Vest eller sovepøller.

Føj til huskeliste
Zibo Pius

Zibo Pius

Madras bestående af en kombination af skum og luftceller, anvendes med pumpe, der kan lave vekseltrykbehandling og konstant lavt tryk. Særlig egnet til smertepatienter, som ikke tåler en traditionel vekseltrykmadras. Skummadrassen giver en stabil overflade, samtidig med at vekseltrykbehandlingen kan foregå under patienten indpakket i skummet.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Zibo Combi Active

Zibo Combi Active

Trykaflastende hybridmadras med en kombination af skum og luftceller. Til luftcellerne kan kobles en pumpe (HMI 120323) for at tilføje vekseltrykbehandlingsfunktion. Kan også anvendes uden pumpe, hvor der vil ske en trykaflastning ved fordeling af trykket mellem de enkelte luftceller. Op til 250 kg, til og med sårgrad 4.
Pumpe: HMI 120323

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

SoftCloud Pro

SoftCloud Pro

SoftCloud Pro distribuerer trykket for højriskiko borgere. SoftCloud Pro består af 22 cell in cell celler, der inkl 3 statiske hvd celler og 5 hælceller samt statiske sider, der sikrer komfortabel lejring. 1 V udskæring ml. sæde og ryg sikrer at borgeren ikke glider ned i sengen i fbm. elevering af ryg. SC Pro leveres med en særdeles lydsvag pume

Føj til huskeliste
SoftCloud Ace

SoftCloud Ace

SoftCloud Ace redistribuerer effektivt trykket for borgere med høj risiko for at udvikle tryksår under forudsætning af at EPUAPs anbefalinger overholdes. SoftCloud Ace er opbygget af 21 celler (cell-in-cell) inkl 3 statiske hvd. celler og 5 celler med fokus på distribuering af tryk under hæle.

Føj til huskeliste
SoftCloud Top

SoftCloud Top

SoftCloud Top, en topmadras der effektivt redistribuerer trykket for borgere med middel-høj risiko for at udvikle tryksår under forudsætn. af at EPUAPs anbefal. overholdes. SoftCloud Top er opbyg. af 18 celler (cell-in-cell) som med 1 op/1 ned, virker over 12 min. cyklusser. De 3 hvd. celler er statiske. Madras skal anvendes med en egnet undermdr

Føj til huskeliste
SoftCloud Air

SoftCloud Air

SoftCloud Air redistribuerer effektivt og komfortabelt trykket for patienter med middel og høj risiko for at udvikle tryksår. SoftCloud Air er en helmadras, der er opbygget af 23 celler (cell-in-cell). Madrassen redistribuerer trykket henover 12 minutters cyklusser, med 1 op og 1 ned. De 3 hovedceller er statiske.

Føj til huskeliste
CuroCell S.A.M. Switch CF16

CuroCell S.A.M. Switch CF16

CuroCell S.A.M. Switch CF16 er en statisk trykaflastende madras med rigtig gode egenskaber når det gælder komfort, aflastning og smertelindring. Madrassen er inddelt i 3 zoner, blandt andet for god sidestilling i sengen. Madrassen har hælfunktion, dvs. at skummet i foddelen er skråskært for at give yderlig aflastning.

Føj til huskeliste
CuroCell S.A.M. Switch CF10

CuroCell S.A.M. Switch CF10

Statisk trykaflastende topmadras med meget gode egenskaber når det gælder komfort, aflastning og smertelindring. Inddelt i 3 zoner for siddekomfort. CuroCell S.A.M. Switch CF10 har den fordel at pumpen bruges som en ren supportpumpe, hvilket gør at madrassystemet er både stille og vibrationsfrit.

Føj til huskeliste