Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Accu-Check Aviva Guide Me med bluetooth

Accu-Check Aviva Guide Me med bluetooth

Stort display der gør det lettere at aflæse resultatet
Måletid: 4 sekunder
Ekstra bredt apparat
Hukommelse til 720 blodsukkerværdier med dato og klokkeslæt for målingerne
Mulighed for målemærker og påmindelser om målinger
Nemmere at aflæse data: Overfør data til din smartphone i mySugr appen

Føj til huskeliste

MEDshop.dk
Sandvadvej 3
5210 Odense NV

Cosmo Explore

Cosmo Explore

Cosmo Explore er en evidensbaseret interaktiv terapi og lærings-teknologi. Det indeholder et sæt af 3 dynamiske og visuelle kontakter som kaldes Cosmoer, disse bliver parret med en iPad som via en app giver muligheden for at spille 18 motiverende og intuitive aktiviteter. Designet af terapeuter, lærere og audiologopæder.

Føj til huskeliste

A/S AABENTOFT
Løgtenvej 93
8541 Skødstrup

LECKEY Horizon Ståstøtte

LECKEY Horizon Ståstøtte

3-i-1-ståstøtte- LECKEY Horizon er designet til brugere (fra 4 år - voksen) med komplekse stillingsbehov.
Denne elektriske ståstøtte giver stillingsstøtte og bækkenstabilitet i enten maveliggende, rygliggende eller lodret stående position. Yderst tilpasningsdygtige funktioner (bryst-, hofte-, knæ- og fodpladestøtter).

Føj til huskeliste
Hyper Foam PLUS clinic GREENLINE skummadras (stadie 3)

Hyper Foam PLUS clinic GREENLINE skummadras (stadie 3)

Trykaflastende, fleksibel og brandhæmmende skummadras i højeste kvalitet op til sårstadie 3. Faste kanter for bedre stabilitet og supersoftzoner til aflastning af hoved og hæl. 2-lags højelastisk skumkerne med længde- og tværgående skæringer for optimal komfort og ventilation. Inkontinens og åndbart betræk. Brug for andre madrasmål? Kontakt KR.

Føj til huskeliste
Zleep by ZiboCare - Tyngdedyne

Zleep by ZiboCare - Tyngdedyne

Zleep er en tyngdedyne med små glasperler syet ind i symetriske kvatrater i dynen. Den stimulerer kroppens sensoriske og taktile nerveimpulser. Zleep er et enkelt, ikke-medicinsk hjælpemiddel, som kan virke beroligende og forbedre søvnkvaliteten.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

OGAWA Estilo Prime Plus

OGAWA Estilo Prime Plus

OGAWA Estilo Prime Plus er alsidig og kan integreres i mange stole og sofaer, og den leverer en massageoplevelse til nakke, ryg og balder. Som en af de mest avancerede massagesæder på markedet inkluderer denne model infrarød varme, 12 massagekugler og justerbar bevægelse langs ryggen.

Føj til huskeliste
OGAWA Sonic-X - Sort

OGAWA Sonic-X - Sort

Oplev OGAWA Sonic-X, en brugervenlig 2D massagestol med indbygget touch-skærm for nem betjening. Stolen er udstyret med kropsscanning, 12 automatiske massageprogrammer, mulighed for manuel tilpasning, 6 forskellige massageteknikker og indbyggede Bluetooth-højttalere for en komplet afslapningsoplevelse.

Føj til huskeliste
OGAWA Cosmos X - Sort

OGAWA Cosmos X - Sort

Oplev fremtidens afslapning med vores Cosmos X Intelligent 3D Massagestol. Den har 6 automatiske programmer og scanner intuitivt din krop for en skræddersyet massageoplevelse. Nyd ekstra komfort med varmeterapi og indbyggede Bluetooth-højttalere samt manuelle indstillinger efter dine præferencer.

Føj til huskeliste
Cocoon Care

Cocoon Care

Cocoon Care er en akustikstol, som egner sig til fællesrum. Ved reducering af visuelle/auditive stimuli skabes et roligere miljø med mulighed for fordybelse, uden at være afskåret fra fællesskabet.
Med Cocoon Care kan der, således stimuleres målrettet til Low Arousal og stunder, der både kan tilgodese velvære, koncentration og hjernepauser.

Føj til huskeliste
Vicair Center Relief O2

Vicair Center Relief O2

Specialdesignet pude, der anbefales til brugere, som har gennemgået rektal kirurgi eller har behov for aflastning af samme område.

Føj til huskeliste