Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



EffectaCare 20, Trykaflastende madras

EffectaCare 20, Trykaflastende madras

EffectaCare 20, er til personer på plejehjem, i hjemmeplejen og på hospitaler.
Udskæringen samt betrækkets udformning giver øget luftcirkulation samt trykfordeling for brugeren.
Madrassen leveres i vandtæt og damp permeabelt betræk. og den er naturligvis produceret af brandhæmmende materiale. Transporthåndtag på betrækket og lynlås på 3 sider.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Bima Comfort Siddepude

Bima Comfort Siddepude

Bima Comfort er velegnet til personer, der har lav til middel risiko for at udvikle tryksår. Stabil, behagelig og trykaflastende kørestolspude. Beregnet til kørestolsbrugere, men kan anvendes i forskellige siddepladser. Puden aflaster siddeknoglen og halebenet, og giver samtidig en god stabilitet fortil, som giver mulighed til at forflytte sig.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Nest BREATHAIR madras

Nest BREATHAIR madras

Nest er en helmadras opbygget af en polyesterbaseret kerne. Denne konstruktion sikrer en høj luftgennemstrømning og reducerer dermed risikoen for fugtinduceret vævsskader.

Føj til huskeliste
Transportleje/Lig leje

Transportleje/Lig leje

Transportlejet har de bedst mulige egenskaber og holdbarhed til intensivt brug.
Det er udstyret med samme løftesystem som kendes fra hospitalssengene, med centrale bremsehjul.

Føj til huskeliste
EVY LIGHT

EVY LIGHT

EVY LIGHT er et ikke-invasivt lysbaseret neurostimuleringsapparat til aktivering af
gamma-hjernebølger.
EVY LIGHT blinker mellem to forskellige kombinationer af farver, der tilsammen danner et kontinuerligt eller statisk lys i modsætning til andre stroboskoplys.

Føj til huskeliste
EASE by Eloflex

EASE by Eloflex

Ease by Eloflex er en trykaflastende og stødabsorberende pude med siddekomfort. Kombination af flere lag ergonomisk formet skum og små fjedrekassetter reducerer væsentligt stød fra underlaget og gør kørslen på ujævnt terræn mere behagelig. Ease pude kan bruges i en Eloflex elkørestol, øvrige typer af kørestole, i bilen eller i hjemmet.

Føj til huskeliste

Eloflex.dk
Ullerød Banevej 2
2980 Kokkedal

inmuJOY Interaktiv Musikpude til ASF og ADHD

inmuJOY Interaktiv Musikpude til ASF og ADHD

inmu JOY Interaktiv Musikpude er et innovativt, sansestimulerende hjælpemiddel. Den har et fængslende og eventyrligt univers af musik og dybe vibrationer, der inspirerer til bevægelse og velvære for personer med ASF, ADHD og andre m særlige behov. Musikuniverset udvikler sig, efter hvordan den krammes, trykkes eller rystes. Betræk vaskes v/60 gr. C

Føj til huskeliste
Mercury Advance Vekselstrykpude

Mercury Advance Vekselstrykpude

Dynamisk system, kombineret med fordelene ved skumteknologi. Udviklet til patienter, der anses for at have meget høj risiko for at udvikle tryksår. Dette hybridsystem tilbyder muligheden for at optrappe til en dynamisk pude, når det er klinisk nødvendigt og omvendt til skum, når patientens tilstand forbedres. Puden kan bruges uden pumpen.

Føj til huskeliste
Træningscykel

Træningscykel

Funktionelle cykler der samtidigt er enkle at bruge. Findes med lav indstigning, så de er nemme at komme på selvom man er dårligt gående.

Føj til huskeliste
Zleep hvilepose til børnehave og skole

Zleep hvilepose til børnehave og skole

En hvilepose, som spænder godt på børnenes urolige krop. Løft den øverste del hen over hovedet og de får et let tryk på panden. Giver stimuli til muskel-led sanserne. Kan lynes op nedefra. Man kan selv kravle ud af den når man ikke ønsker den mere. Madras medfølger, mål til børnehave børn 140x60x8cm og til skolebørn 165x60x8cm Vaskes på 40 grader.

Føj til huskeliste

Oliz/Koko-Nora Aps
Orionvej 2A
7430 Ikast