Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Levabo all up Donut

Levabo all up Donut

Trykreducerende siddepude. Puden giver aflastning og reducerer trykpunkter, ved gener fra f.eks. graviditet/fødsel, halebensskader, strålebehandling eller andre intimgener. Anvendelse som kørestolspude eller underlag til almindelig stol. Godkendt iht ISO 10993-10:2010
L45xB45xH8

Føj til huskeliste

Levabo ApS
Sverigesvej 20a
8660 Skanderborg

Levabo all up Seat

Levabo all up Seat

Trykreducerende lejrings- og siddepude. Puden er designet til at sikre en effektiv og jævn trykfordeling ved anvendelse som kørestolspude eller underlag til almindelig stol. Puden er statisk og anvendes til tryksårsforebyggelse samt tryksår stadie 1 og 2.
Godkendt iht ISO 10993-10:2010

Føj til huskeliste

Levabo ApS
Sverigesvej 20a
8660 Skanderborg

Hvile- og transportleje

Hvile- og transportleje

Elektrisk højde indstilling af lejet. Elektrisk indstilling af ryg.
Pulverlakeret understel. Søjleløftsystem. Trendelenburg indstilling.
Sengeheste nedfældbar. Blå madras 80 mm. skumkvalitet HR-38.
Aftagelige gavle.

Føj til huskeliste
Familieleje

Familieleje

Gode pladsforhold til genoptræning og forskellige øvelser. Stabilt leje og kræfter til flere personer på samme tid. God siddekomfort og rygjustering med dobbelt motor. Lejet kan køres langt ned for lettere adgang fra kørestol. Liggeflade i kompakt laminat med madrasstyr for løs madras.

Føj til huskeliste
Bariatrisk Kørestolspude H2O

Bariatrisk Kørestolspude H2O

Bariatrisk Kørestolspude H2O består af to vandceller omgivet af kvalitetsskum. Det sikrer høj trykaflastning og ergonomisk korrekt siddeposition, så tryksteder undgås eller tryksår får ro til opheling.
Højden på Bariatrisk Kørestolspude H2O højde er justerbar med kiler i hver side. Det sikrer individuel tilpasning og ensidigt/dobbeltsidigt løft.

Føj til huskeliste
Fiberdynen FUTURA - en blød og omsluttende vægtdyne

Fiberdynen FUTURA - en blød og omsluttende vægtdyne

Sansestimulerende kognitivt hjælpemiddel. Er blød og naturligt omsluttende. Virker beroligende og opleves som tryg og afslappende. Personer der har svært ved at finde ro, kan få stor glæde af Fiberdynen. Voksenstr. 140x200 cm. 6 vægte: 4, 6, 8, 10, 12, 14 kg. Junior 100x140 cm. 3 vægte: 2,3, 3,7 og 5 kg. Kan vaskes/60 grader og tørretumbles.

Føj til huskeliste
Super Silla

Super Silla

Super Silla anvendes til kørestolsbrugere, der har brug for øget komfort og støtte i den siddende stilling uden nødvendigvis at have behov for
korrigering i stillingen.

Føj til huskeliste
Mercury Advance

Mercury Advance

Dyna-Form Mercury Advance er en dynamisk kombinationsmadras, hvor fordelene ved moderne skumteknologi kombineres med fordelene ved luftdrevet vekseltryk.
Det er en skummadras, der kan opgraderes til vekseltrykmadras. Denne fleksibilitet forenkler de udfordringer, der typisk opstår, når sengeliggende udvikler eller trues af tryksår.

Føj til huskeliste
Dyna-Form Mercury

Dyna-Form Mercury

Dyna-Form Mercury er en trykaflastende skummadras, der er specielt designet til borgere og patienter med høj eller meget høj risiko for udvikling af tryksår.
Madrassens kerne er fremstillet af CMHR-skum i høj kvalitet. Skumkernen er afgrænset af en sidevægskonstruktion, der sikrer god
stabilitet ved forflytning af borgeren.

Føj til huskeliste
FitLight Trainer

FitLight Trainer

FitLight er en audiovisuel træningsenhed, der er designet til at imødekomme en bred vifte af brugssituationer. Med fitLight kan der laves, træningsprogrammer der træner borgerens styrke, motorik, koordinering, reaktion og systemet er også kognitiv stimulerende. Derfor er systemet yderst anvendelig både til genoptræning og vedligeholdelsestræning.

Føj til huskeliste

Arcubal ApS
Klosterport 4E, 4.
8000 Aarhus C