Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Soft-Cell eller Comfor PUR betræk til SAFE Med Rygpude nr. 112

Soft-Cell eller Comfor PUR betræk til SAFE Med Rygpude nr. 112

Soft-Cell vandtæt betræk har stofoverflade som SILKE. Soft-Cell kan bruges direkte mod huden og er stærkt, elastisk, åndbart og absorberer mere fugt end bomuld.
Eller vælg -
Comfor PUR inkontinens betræk, som kan aftørres med sæbevand eller alkoholopløsning og er stærkt, elastisk, åndbart og antimikrobielt.

Føj til huskeliste

TT SAFE Med ApS
Blytækkervej 10
8800 Viborg

Airmantle topmadras og base

Airmantle topmadras og base

Topmadressen i SymmetriSleep hedder Airmantle. I løbet af natten reorganiserer vi vores dyne, for at opretholde en konstant kropstemperatur. Airmantle hjælper dem, som ikke selv kan lave disse tilpasninger. Airmantle er som et lag af luft, som hjælper brugeren med at komme af med eventuel sved og dermed bibeholde en konstant kropstemperatur.

Føj til huskeliste
Nordic Sensi Chair

Nordic Sensi Chair

Nordic Sensi Chair er en moderne gyngestol. Gyngestolen har vist markante resultater med at skabe ro til borgere med uro, angst, råbende- og voldsom adfærd som fx ved demens, autisme, ADHD og hjerneskade.
Stolen har 3 gyngeprogrammer med moderate bevægelser, og har indlagt afslapningsmusik fra MusiCure komponeret af Niels Eje.

Føj til huskeliste
Kappa

Kappa

Madrassen har samme skumtype hele vejen igennem. Skummet har en høj rumvægt, hvilket sikrer en lang levetid. Det elastiske materiale og den høje bæreevne samt skæringerne i madrassen sikrer optimal liggekomfort.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Delta

Delta

Madrassen består af 9 cm koldskum og 5 cm viskoelastisk skum.
Den viskoelastiske skum sikrer at madrassen ventilerer bedre og har trykaflastende egenskaber. Den viskoelastiske skum er udskåret som æggebakker, hvilket giver en optimal liggekomfort. Koldskummet i bunden af madrassen har en høj rumvægt, som sikrer madrassen længere levetid.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Alpha

Alpha

Madrassen består af 9 cm koldskum og 5 cm viskoelastisk skum. Den viskoelastiske skum sikrer at madrassen ventilerer bedre og har trykaflastende egenskaber. Den viskoelastiske skum er udskåret som æggebakker, hvilket giver en optimal liggekomfort.
Koldskummet i bunden af madrassen har en høj rumvægt, som sikrer madrassen længere levetid.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Bobath

Bobath

Til genoptræning og forskellige øvelser. Lavet specielt så det er let at tilgår fra kørestol, meget lav højde. Kan fremstilles i specielle mål. Elektrisk højde indstilling af lejet. Centralbremsefunktion på alle hjul. Liggeflade med koldskum - brandhæmmende.

Føj til huskeliste
Protac KneedMe - et sansestimulerende knætæppe

Protac KneedMe - et sansestimulerende knætæppe

Protac KneedMe knætæppet kan anvendes af unge,
voksne og ældre med psykisk og motorisk uro. Kuglernes dynamiske tryk giver en tydelig afgrænsning af kroppen og skaber ro og tryghed. Knætæppet kan bl.a. anvendes i hvilestol, kørestol eller siddende ved et bord i forbindelse med aktiviteter.

Føj til huskeliste

PROTAC A/S
Niels Bohrs Vej 31 D, Stilling
8660 Skanderborg

PARO Robotsæl

PARO Robotsæl

PARO bruges som socialpædagogisk redskab (AAA og AAT-metoderne) og kan med sin non-verbale kommunikation nå ind til mange typer brugere Ældre med fremskreden demens, fysisk og psykisk udviklingshæmmede, personer med hjerneskader og neurologiske sygdomme uden sprog mv. PARO ligner en rigtig sæl og reagerer på kærtegn, stemmer, lys mv. Vejer 2,6 kg.

Føj til huskeliste
R82 Caribou ståstøtte

R82 Caribou ståstøtte

Caribou er en vipbar ståstøtte der kan bruges både i stående og liggende position. Caribou er bygget op omkring en basisplade hvortil der findes et udvalg af forlængende kropsstøtter for optimal frihed og bevægelse. Ydermere tilbydes et bredt tilbehørsprogram for at imødekomme specifikke behov.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved