Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Cobi Skummadras

Cobi Skummadras

Cobi Skummadras er en forebyggende trykaflastningsmadras med åndbart, strækbart og inkontinensbetræk. Betrækket er aftageligt og vaskbart ved 95 grader.
Cobi Skummadras har to lag. Øverste lag på 2,5 cm. er viscoelastisk skum, mens underdelen er koldskum. Denne kombination giver stor trykfordeling og lav vægt på madrassen, som let kan håndteres.

Føj til huskeliste
Floshape

Floshape

Komfortabel konturformstøbt skumpude med god støtte i siderne og med en let abduktionskile. Overfladen af puden er formet i kvadrater, hvilket medvirker til at øge overfladen og luftcirkulationen. Betræk enten i sort åndbart Aero (TR36), sort plys (TR32) eller Dartex inkontinensbetræk (TR23). Velegnet som god standard siddepude i komfortkørestolen.

Føj til huskeliste
Softform Premier Maxi Glide

Softform Premier Maxi Glide

Bevirker, at madrassen følger liggefladens indstillinger. Når f. eks hoved- og benende eleveres øges længden på sengens liggeflade. Idet madrassen er opdelt i 2 lag vil det nederste lag forblive på liggefladen mens det øverste lag følger brugeren. Således minimeres risiko for shear og friktion og komfort øges.

Føj til huskeliste
Bariatrisk Kørestolspude COMFORT - brugervægt op til 325 kg

Bariatrisk Kørestolspude COMFORT - brugervægt op til 325 kg

Bariatrisk standard kørestolspude til brug i Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse. Puden består af et bærelag med polyether skum samt et 4 cm tykt lag af viscoelastisk skum. Puderne findes til kørestole fra str. 55 og opefter. Polyether skummet er opskåret i fjederlignende dele, hvilket bevirker at skummet ved sammentrykning bliver mindre hårdt.

Føj til huskeliste
Arjo, Alpha Trancell Deluxe trykaflastende helmadras

Arjo, Alpha Trancell Deluxe trykaflastende helmadras

Effektiv og komfortabel til forebyggelse og behandling af tryksår i kategori 1,2 og 3. Består af celler i et smidigt og miljøvenligt polyuretan materiale. Undermadras er indkapslet skum. 2 vejs stræk / åndbart betræk med lynlås. Lydløs pumpe med audio/visuel alarm for lavt tryk og strømsvigt. Snaplock slangetilslutning. Max brugervægt 120 kg

Føj til huskeliste
Softform Premier (tidl. Superior)

Softform Premier (tidl. Superior)

Softform Premier er udviklet i samarbejde med klinikere. Madrassen yder fortrinlig trykaflastning til borgere med middel-høj risiko for at udvikle tryksår og virker som et ideelt suppl. til behandl. af tryksår kat. 1 - 3. Madr. giver særlig trykaflastning til hælene og tilbyder enestående komfort. Brugervægt: 0 - 247 kg. Leveres med 2 - 6 håndtag.

Føj til huskeliste
Invacare Matrx Flo-tech Contour Visco

Invacare Matrx Flo-tech Contour Visco

Konturformet pude fremstillet i viscoelastisk, temperaturfølsomt skum, former sig efter kroppens konturer.Dette giver bedre siddestilling og øget komfort, samtidig med optimal trykaflastning, idet trykket fordeles over en større overflade. Findes i Medium, Fast og Ekstra fast. Pudehøjde 12 cm, sædeforhøjelse 8-10 cm pga nedsynkningseffekten

Føj til huskeliste
Propad Premier

Propad Premier

Designet til at give trykaflastning, komfort og støtte, hvad enten puden benyttes i kørestol eller almindelig stol. Består af to lag, hvor det øverste er skåret i profiler og dermed minimerer shear og friktion. Betrækket er strækbart i flere retninger, vandafviseligt og åndbart. Betrækket har skridsikker bund. Max brugervægt 110 kg.

Føj til huskeliste
Vægtskala med dobbeltåg

Vægtskala med dobbeltåg

Vægtskala med dobbelt åg, er sammensat af et dobbelt åg, som kan monteres på de fleste loftløftere og personløftere og en M-vægt, som med sin præcision anvendes i forbindelse med vejning af patienter med henblik på medicinering.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Dacapo Heavy Duty og Heavy Duty Light

Dacapo Heavy Duty og Heavy Duty Light

Opbygget af 3 lag skum. Nederst et relativt hårdt lag koldskum med høj vægtfylde. Det giver stabilitet og sikrer, at madrassen ikke ligges igennem. Midterst et lag koldskum, i en lidt blødere udgave, der sørger for god komfort. Øverste et lag er af viscoelastisk skum, der giver ekstra god trykaflastning og komfort.
Nyt design sommer 2020

Føj til huskeliste