Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Mobilex Trykaflastningsmadras

Mobilex Trykaflastningsmadras

Trykaflastningsmadras med bobleceller, der med en cyklustid på 6 minutter hhv. fylder og tømmer cellerne. Pumpen kan reguleres så trykket svarer til patientens vægt. Madrassen er lavet af antibakterielt, vandfast materiale med friktionsoverflade så patienten hindres i at glide.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Bariatrisk Comfort Skummadras

Bariatrisk Comfort Skummadras

Bariatrisk Comfort Skummadras har ekstra bredde til bruger med behov for både trykaflastning og mobilitet.
Bariatrisk Comfort Skummadras består af 18 cm Heavy-Duty PU-skum opskåret i fjedre for at øge trykaflastningen Øverst har den 3 cm viskoelastisk skum for øget komfort og trykaflastning.
Brugervægt op til 325 Kg.

Føj til huskeliste
Vicair Butterfly

Vicair Butterfly

Vicair Butterfly er inddelt i 3 kamre, fyldt med luftceller. Butterfly giver øget stabilitet og støtte til nederste del af ryggen. Vicair Butterfly monteres enkelt på alle typer rygge og ikke kun på kørestole.

Føj til huskeliste
Dacapo Top

Dacapo Top

Dacapo Top er en trykaflastende topmadras af høj kvalitet, ideel til brug ovenpå standardmadrasser. Dacapo Top er fremstillet af viskoelastisk skum, som former sig efter kroppens konturer og fordeler trykket over en større overflade. Leveres med strækbart inkontinensbetræk.
Nyt design fra sommer 2020

Føj til huskeliste
Dacapo Square

Dacapo Square

Dacapo Square er en trykaflastende standardmadras fremstillet af 8 cm organic skum øverst og 6 cm koldkum nederst. Organic skummet er profilskåret i tern og er således individuelt flexibel og minimerer shear og friktion, mens koldskummet nederst opretholder madrassens styrke og robusthed. Leveres med inkontinensbetræk. Nyt design sommer 2020

Føj til huskeliste
Dacapo Combi

Dacapo Combi

Dacapo Combi er en trykaflastende madras, opbygget af 7 cm viskoelastisk skum øverst og 7 cm koldskum nederst. Denne kombination giver fremragende trykaflastningsmuligheder - det viskoelastiske skum lader brugeren synke ned i materialet og former sig efter kroppen, mens koldskummet opretholder madrassens styrke og robusthed.
Nyt design sommer 2020

Føj til huskeliste
Dacapo Basic skummadras

Dacapo Basic skummadras

Dacapo Basic opfylder de basale krav til god liggekomfort og har en skumkerne af god kvalitet med en høj vægtfylde, der giver en fremragende bæreevne. Dacapo Basic er fremstillet af brandhæmmende koldskum og leveres med betræk af knyttet polyamid med coating af 100 polyeruthan.
Nyt design sommer 2020

Føj til huskeliste
Quattro Plus helmadras

Quattro Plus helmadras

Madrassystemet Quattro Plus kombinerer 3 funktioner med et multistretch-betræk:
Den aktive 1-til-4 cellecyklus giver med sine grupper på tre oppustede celler en konstant støtte til 75 af kroppen.
TISSUEgard muliggør delvis nedsynkning og reducerer dermed risiko for shear.
Lettere forflytning takket være Ortho-Differential Support.

Føj til huskeliste
Rondo Rygpude og Lændestøtte med stropper til fastgørelse på ryglæn

Rondo Rygpude og Lændestøtte med stropper til fastgørelse på ryglæn

Rondo rygpude og lændestøtte er en trykfordelende pude i SAFE viskoelastisk skum og Supra Koldskum. Puden kan anvendes i kørestol, kontorstolen, i bilen og på spisestuestolen.
Rygpuden har stropper til fastgørelse på ryglæn.
Puden giver med sin formbare støtte en mere opretholdt siddeposition, som aflaster ryggen og forebygger gener og smerter.

Føj til huskeliste

TT SAFE Med ApS
Blytækkervej 10
8800 Viborg

Chiroform Millennium Madras

Chiroform Millennium Madras

Fuldmadrasser er fremstillet af en fast skumkerne, belagt med viscoelastisk celsoius helseskum med åbne porer, der tillader materialet at ånde. Madrassen reagerer på kroppens varme. Med andre ord, madrassen former sig efter kroppen og giver optimal trykudligning således, modtrykket er jævnt fordelt på hele kroppen. Alle madrasser har 5 års garanti.

Føj til huskeliste