Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Varme- og sansepude

Varme- og sansepude

Disse puder fra HandiWell giver varme og stimulation, og kan anvendes flere steder op kroppen fx:
- Knap dem omkring fødderne
- Læg den i skødet
- Læg den på maven ved fx. har mavesmerter
- Læg den i nakken for at løsne spændinger.
- Læg den mellem knæene i behageligt sideleje.

Føj til huskeliste
Flystrømper NV770

Flystrømper NV770

En Novamed NV770 flystrømpe er strikket i 1. klasses garn, samt den nyeste teknologi inden for flystrømper, hvilket giver en super komfortabel strømpe der er velegnet især til lange rejser. Grundet den smarte elastiske strikketeknik, får du her en støttestrømpe der giver en accelereret blodcirkulation til ben der sidder stille over lang tid.

Føj til huskeliste
Kompressionsstrømpebuks 33-46 mmHg NV740

Kompressionsstrømpebuks 33-46 mmHg NV740

En Novamed NV740 kompressionsstrømpebuks klasse 3, giver dig en stærk kompression i begge dine ben. Kompressionsstrømpen fungerer som en strømpebuks, som går op til livet og er lukket i fødderne. Kompressionsstrømpen findes både i farverne sort og beige, som giver dig mulighed for at tilpasse farven efter dit tøjvalg.

Føj til huskeliste
Kompressionsstrømper 18-21 mmHg NV600

Kompressionsstrømper 18-21 mmHg NV600

En Novamed NV600 kompressionsstrømpe der går til lige under knæet, kan bruges ved udfordringer, der typisk er lokaliseret i fod, ankler eller lægge. Støtte- eller kompressionsstrømpe 18-21 mmHg klasse 1 fås i de to diskrete farver beige og sort. Strømpen er lige så diskret som en almindelig strømpe og kan bruges af alle.

Føj til huskeliste
Kompressionsstrømper

Kompressionsstrømper

En medicinsk kompressionsstrømpe klasse 3, er fremstillet med den nyeste teknologi og giver optimal kompression til alvorlige lidelser og risiko for blodpropper og defekter i venerne efter åreknuder eller anden sygdom. Den kan også bruges til behandling af voldsomme hævelser eller alvorlige væskeansamlinger.

Føj til huskeliste
Geo Matrix gel-stykker

Geo Matrix gel-stykker

Geo Matrix gel celler er en fast mineralolie-baseret gel med gode trykfordelende egenskaber. Gel-cellerne fås i forskellige hårdheder alt afhængig af anvendelse og behov. Gel-cellerne øger blodgennemstrømningen og fordeler trykbelastningen fra fx. benede fremspring og virker vibrationsdæmpende. Gel-stykkerne kan anvendes til flere formål.

Føj til huskeliste
Veranu infrarød saunatæppe

Veranu infrarød saunatæppe

Opnå effektiv smertelindring ved brug af Veranu infrarødstæppe
Smerter i led, muskler og sener kommer af ophobet affaldsstoffer og væske, samt spændninger, overbelastning og stress
Veranu infrarødstæppe er et godt supplement til fysioterapi, både før og efter behandlinger, for at få løsnet op og komme ind i dybt siddende problematikker

Føj til huskeliste

Veranu ApS
Hellesvej 67
6740 Bramming

Kica

Kica

Kica K2 er en massagepistol beregnet til at øge blodcirkulationen hos stillesiddende borgere samt afhjælpe ømme muskler. To af de medfølgende massagehoveder er magnetiske. Det bidrager til effekten af massagen.
Vægt: 485 gr.
Drifttid: 16-18 timer.
Opladningstid: 2,5 timer
Medfølger: Opladekabel, fire massagehoveder og etui til transport.

Føj til huskeliste
Rulleskøjte i plast

Rulleskøjte i plast

Rulleskøjte i plast er til opvarmning af skulder, albue og håndled forud for træning i ergoterapien. Beregnet til patienter, som ikke kan pronere hånden, eller som er eksternt fikseret og dermed ikke kan placeres optimalt i en almindelig rulleskøjte. Rulleskøjten anvendes i ergoterapien som opvarmning forud for træning.

Føj til huskeliste

K.C. Pedersen
Helgeshøj Alle 10 st. th
2630 Tåstrup

SleepAngel Madras

SleepAngel Madras

Madrassen fra SleepAngel/Adwizors er vandtæt og bakterie-, virus-, støvmide-, allergen- og pollen-fri.
Det skyldes en kombination af 3 teknologier:
1. Vandtæt ydre
2. Svejste sømme (ingen syninger)
3. Patenteret filter som sikrer en ren luftgennemstrømning ind og ud.
Madrassen yder komfort mht. varme og fugttransport.

Føj til huskeliste

ADWIZORS.COM
Kongensgade 66-68, 1.sal
5000 Odense C