Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Tempur kilepude

Tempur kilepude

Skråpude / kilepude fra Tempur, der er designet til at afhjælpe tryk på ryggen. Puden henvender sig til alle der skal sidde ned længere tid af gangen, f.eks. på arbejdet. Skråpudens form gør at hofterne skydes fremad så ryggen bliver rettet op.

Føj til huskeliste
Tempur Siddepude

Tempur Siddepude

Siddepude i Trykaflastende skum fra Tempur. Puden fordeler din vægt og giver en bedre komfort når du skal sidde længe. Passer til de fleste stole, herunder også kørestole. Aftageligt og vaskbart betræk.

Føj til huskeliste
Letsip V-Serie

Letsip V-Serie

Kan bruges som stimuleringspenne på muskler. Med håndtag, 6 mundstykker og usb-kabel til opladning. Intensiv mundmotorisk træning kan forbedre funktionen for: spise og drikke, svælg, savl, tale, mimik, sensibilitet og mundhygiejne. Sonic puls: op til 48.000 impulser/min. Håndtaget har 5 indstillinger: Stærk, Medium, Sensitive, Pulse 1 og Pulse 2.

Føj til huskeliste
LEMCO Combi Bike Plus - moderne cykel manuped

LEMCO Combi Bike Plus - moderne cykel manuped

Manuped. En moderne arm/bentræner. Speciel teknik og fast nav sikrer rolige og glidende bevægelser. Cyklen erstatter ofte cykler med motor til blot 30pct. af prisen. Ved at bruge armene og benene opnås effektiv træning/genoptræning. Egnet til neurologisk genoptræning, træning fra kørestol og til personer med balancebesvær. Produceret i Danmark.

Føj til huskeliste

LEMCO Rehab & Fysio ApS
Fabriksvej 3
3000 Helsingør

Trykaflastende pude, Levabo All Up

Trykaflastende pude, Levabo All Up

Levabo All Up er et hygiejnisk og miljøvenligt oppusteligt lejringsprodukt til en-patients brug. Produktet sikrer optimal komfort og hygiejne i behandling og forebyggelse af tryksår. Yderlaget er fremstillet af blødt, smidigt, varme- og fugtabsorberende nonwoven materiale, som gør puden behagelig at ligge med.

Føj til huskeliste
Heskiers One Tool HX-1

Heskiers One Tool HX-1

Heskiers OneTool er et ergonomisk massage, akupressur redskab designet til at forløse og lindre smerte og spændinger. Med Heskiers OneTool kan du supplere behandlingen du får fra din behandler samt selv mindske muskel og led smerter. Er kompatibel med alle kropsmanipulations teknikker eller metoder. Fås i farverne orange, sort og hvid.

Føj til huskeliste
Betræk til Pro-care Auto

Betræk til Pro-care Auto

Betrækket kan fås i to udgaver: glat, så det forebygger shear og friktion, eller strækbart så det giver sig i forhold til borgeren, og hjælper til at borgeren ligger mere fast i sengen. Betrækket fastgøres med lynlås på alle 4 sider af madrassen og er semipermeabelt, så huden kan ånde.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

JAY Balance Fluid - Luftcirkulerende (Microklimatisk) betræk

JAY Balance Fluid - Luftcirkulerende (Microklimatisk) betræk

En perfekt balance mellem beskyttelse af hud og stabilitet. Anatomisk formet for optimal trykaflastning. Skum base af flerlags koldskum. Bækken fordybning er helt lukket for at forhindre vandring af luft. Leveres med positionering kiler, tilpasset positionering af låret. Optimal varme- og fugttransport ved at puden både har indre og ydre betræk.

Føj til huskeliste
Happy Legs

Happy Legs

Happy Legs, er en motoriseret gå simulator, hvor man siddende placerer fødder på fodpladerne, kører frem og tilbage. Kan indstilles i 3 hastigheder og indstilles i hældning.
God mod forebyggelse af hjerte-kar sygdomme, forbedre blodcirkulation, modvirke hævelser i ankler/ben, forbedre muskel iltning i kroppen, mindske smerter/styrke muskler/led.

Føj til huskeliste
SEQINETIC lysbrille (den nye 2015 model)

SEQINETIC lysbrille (den nye 2015 model)

SEQINETIC er en danskudviklet lysbrille, der kan anvendes til bekæmpelse af vintertræthed. SEQINETIC lysbrillen, der bæres som en alm. brille, gør det muligt at bevæge sig rundt, mens man får sin daglige dosis lys. Brillen kan anvendes, mens man læser sin morgenavis, ser TV eller checker sin email på computeren.

Føj til huskeliste

Heveas ApS
Østermarken 55
9600 Aars