Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Liftmadras

Liftmadras

Madrassen er fremstillet i silikoneskum der sikrer en ergonomisk liggekomfort og fremragende åndbarhed, så barnet ikke får det for varmt når det sover. Mange oplever at den sammenhængende søvn forlænges markant. Silikoneskum er allergivenligt og hæmmer forekomsten af husstøvmider. Madrassen kan desuden vaskes i 95C varmt vand når uheldet er ude.

Føj til huskeliste

Baby Cloud ApS
Solrød Center 12B
2680 Solrød Strand

Madrasser til Impulse senge

Madrasser til Impulse senge

Udvalget af madrasser til senge i Impulse serien fra Standard Systemer. Alle madrasserne er produceret af syntetisk PUR-skum, der forebygger bakterievækst i madrassen.

Føj til huskeliste
Husstøvmide-beskyttende Evolon Lagen

Husstøvmide-beskyttende Evolon Lagen

Madrasbetræk til forebyggelse/behandling af husstøvmideallergi. Dette lagen forhindrer husstøvmider at trænge ned i madrassen. Lagnet består af millioner af mikrofibre. Hver mikrofiber er op til 200 gange tyndere end et hår. De ligger på kryds og tværs og danner en barriere for miderne, deres føde, æg, afføring.
OEKO-Tex, TÜV certificeret. Åndbart.

Føj til huskeliste
KiK Nu

KiK Nu

Online forældre program for dig, som oplever mange konflikter med dit barn. For dig, der gerne vil blive klogere på, hvordan du bedst støtter dit barn.
Du kan få god gavn af KiK Nu, hvis dit barn er i alderen 3-9 år og har ADHD eller lignende vanskeligheder.
Da KiK Nu er støttet af Egmont Fonden, koster det kun 100 kr. at deltage.

Føj til huskeliste

ADHD-foreningen
Pakhusgården 50
5000 Odense C

Spintour

Spintour

Spintour er en samling af naturskønne videoruter, der er velegnet til træning eller genoptræning sammen med en pedaltræner, motionscykel, løbebånd m.m.
Spintour kan bruges i et træningslokale eller sættes op hjemme i stuen.
Ruterne er med til at motivere og skabe genkendelse og kan være med til at sætte mange snakke i gang.

Føj til huskeliste

Interaktivt Mediecenter
Birkebakken 73
3460 Birkerød

Rund pilleæske (7 rum)

Rund pilleæske (7 rum)

Pilleæsken måler 9 cm i diameter og er 2,2 cm høj.

Føj til huskeliste
Gelé varmekrave (varm/kold)

Gelé varmekrave (varm/kold)

- smart varme/kulde pude med gelé-fyld
- måler 40 x 36 cm
- kan bruges som kold, køles ned i fryser eller køleskab
- kan bruges opvarmet, opvarmning i varm vand eller mikroovn

Føj til huskeliste
Comfort M2

Comfort M2

Anatomisk formet skumbase i 2-lag brandhæmmende polyuretan skum med forskellig tæthed og et QuadraGel geleindlæg.
Yder god siddekomfort, trykfordeling, stabilisering af bækkenet og styring af lårbenene. Leveres med letaftageligt betræk med skridsikker underside.
Kan leveres med ATI positioneringsindsats.
Findes i flere størrelser.

Føj til huskeliste
Ride Java

Ride Java

Princippet bag puden er bygget på onloading og offloading teknologi, hvor man fjerner alt tryk fra udsatte områder og øger trykket på områder som tåler tryk. Egenskaber: Lavt tryk i risikoområderne, høj grad af siddestabilitet, signifikant reduceret vævskomprimering under ischiale tuberosiotier. Forbedret mikroklima - køligere og tørrere

Føj til huskeliste
Ride Forward

Ride Forward

Princippet bag puden er bygget på onloading og offloading teknologi, hvor man fjerner alt tryk fra udsatte områder og øger trykket på områder som tåler tryk. Formen stabiliserer og fastgør bækkenet, hvilket forhindrer glidning. Formen og egenskaberne på puden giver stabilitet og postural kontrol, hvilket giver plads til bevægelse og aktivitet.

Føj til huskeliste