Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Arjo, Alpha Active 3, Trykaflastende topmadras

Arjo, Alpha Active 3, Trykaflastende topmadras

Enkel topmadras der er designet til forebyggelse og behandling af kategori 1,2 og 3 tryksår. Kompakt og lydløs pumpe med audio og visuel alarm for strømsvigt, pumpefejl og lavt tryk. To terapitilstande: aktiv (alternerende) og reaktiv (statisk). Dartex betræk, der er 2-vejs stræk- og åndbart. Max brugervægt 135 kg.

Føj til huskeliste
Chiroform Rygstrækker

Chiroform Rygstrækker

Chiroforms Rygstrækker er et træningsredskab til udstrækning og afslapning af rygsøjlen. Hvad gør Rygstrækkeren?
Aflaster rygsøjle og disk kompression. Forøger blodtilførelsen til hjernen. Afslapper muskulaturen i skulder, nakke og lænd. Anvendes siddende til forbedring af holdning. Forøger fleksibiliteten og bevægelsen. komfortabel ryg udskæring.

Føj til huskeliste
Arm træner

Arm træner

Træningsredskab til at styrke overkroppen. Elektronisk styret aktiv armtræner. Mulighed for cykel eller ro bevægelser. 3 brugerprogrammer og 8 forsk. modstandsniveauer. Den har en auto-reverse funktion, hvor cyklen kan køre i modsat retning. Armtræneren leveres med standard håndtag til hænderne. Dimensioner: 53x44x58 cm.

Føj til huskeliste
Arm/Ben Træner

Arm/Ben Træner

Arm/Ben træneren kan med fordel benyttes til at mindske stress, eller øge blodcirkulationen. Cyken er et effektivt redkskab til at styrke både arme og ben, samtidig med, at man med fordel kan benytte arm/ben træneren inden for rehabilitering. Eldrevet. Justerbar modstand, Display viser omgange, tid, kalorie forbrængding. Timer på max 15 Minutter.

Føj til huskeliste
Chiroform Balancebræt

Chiroform Balancebræt

Rundt vippebræt på 42 cm. diameter, som i kraftig PVC med skridsikker overflade. Leveres inkl. forhøjer, således der er forskellig sværhedsgrad, som gør at den kan bruges på flere stadier. Leveres inkl. træningsvejledning.

Føj til huskeliste
Netti Uno Seat - 3D

Netti Uno Seat - 3D

Tilpasset den enkelte bruger allerede ved levering. Ingen nødvendig tilpasning og justering. Skummets hårdhed er tilpasset pudens størrelse og dermed brugerens vægt. Netti Uno - 3D med ventilerende betræk. Betrækket kan udskiftes til et inkontinensbetræk.

Føj til huskeliste
FUJI EC 3700

FUJI EC 3700

Fuji´s massagestole er udviklet i samarbejde med ergo- og fysioterapeuter m.m.
Fuji er opfinder af massagestolen, og har produceret siden 1954, og selv så mange år efter er de stadig foran, blandt andet på betjening, komfort og massage.
De byder desuden på en meget lang holdbarhed.

Føj til huskeliste
Varilite Meridian

Varilite Meridian

Meridians to seperate kamre tillader hurtig og nem positionering af bækken og lår mens brugeren sidder på puden. De to seperate kamre støtter brugeren i en oprejst siddestilling ved at lejre bækkenet i en hensigtsmæssig placering, som forhindrer at bækkenet kippes bagud.

Føj til huskeliste
Varilite Proform NX Inc.

Varilite Proform NX Inc.

Pude til kørestolsbrugere med høj risiko for tryk og svære ofte asymmetriske behov for positionering. Trykaflastning, mulighed for positionering af asymmetri, komfort, stabilitet og enkelhed gør Proform NX til en ideel løsning, når der er behov for en specieltilpasset pude. Anbefales til brugere med uens benlængde, bækkenskævheder og amputation.

Føj til huskeliste
Varilite Evolution PSV

Varilite Evolution PSV

Luft-skum kombinationspude med tre forskellige skumtyper for bedst mulig trykfordeling og stabilitet. PSV ventilen tager gætteri og usikkerhed væk når puden skal justeres. Når PSV ventilen måler at ønsket nedsynkning i puden er nået, stopper PSV ventilen med at lukke luft ud. PSV ventilen kan nu lukkes og puden er perfekt justeret.

Føj til huskeliste