Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Rita tyngde legetøj

Rita tyngde legetøj

Rita er et tungt æsel som kan bruges til børn der har brug for at mærke sig selv. Tryk på krop udløser Oxytozin der giver en beroligende effekt hos barnet. Rita kan leges med hvor tyngden styrker motorik og balance sansen. Rita kan også bruges i pause situationer eller soves med på maven. Der er mange taktile stimuli på Rita.

Føj til huskeliste

Oliz/Koko-Nora Aps
Orionvej 2A
7430 Ikast

Kokos lama med tyngde

Kokos lama med tyngde

En lama med tyngde der kan give sansestimuli til de mennesker som har uro i kroppen. Halsen er lang og kan ligges på forskellig måde alt efter hvad behov der er. Der findes en lille og en stor Kokos lama. Skal vaskes på skånevask med indholdet taget ud inden vask.

Føj til huskeliste

Oliz/Koko-Nora Aps
Orionvej 2A
7430 Ikast

Blake Hybrid Deep Low Profile

Blake Hybrid Deep Low Profile

Blake Hybrid Deep Low Profile yder komfort for brugere med behov for let positionering og konturering. Det overlappende øverste gellag øger komforten og minimerer trykket bag knæene. Denne pude har dybe udskæringer til ben og sacrum og sikrer ekstra god stabilitet for brugeren, ligesom at trocanter og ischias aflastes optimalt.

Føj til huskeliste
Zille tyngde figur

Zille tyngde figur

Zille er en lille figur, som har tyngde, der er med til at give de små børn fra alder 1-3 år udfordringer til deres motorik og balance. Zille vejer 1,2 kg og den bliver spændende at bruge pga. tyngden. Der kan også komme dialogisk leg ind over. Tyndgen er med til at styrke børns motorik og balance.

Føj til huskeliste

Oliz/Koko-Nora Aps
Orionvej 2A
7430 Ikast

Pedaltræner med display

Pedaltræner med display

Pedaltræner med display til visning af omdrejninger, tid og kalorier. Kan bruges til træning af både arme og ben. Modstanden kan indstilles ved at dreje fingerskruen i midten af pedaltræneren, bemærk at du bør benytte en lavere modstand til dine arme end du benytter til benene.

Føj til huskeliste
Pedaltræner, foldbar

Pedaltræner, foldbar

Foldbar pedaltræner til træning af arme og ben. Modstanden kan indstilles manuelt ved blot at dreje fingerskruen i midten af pedaltrænere. Pedaltræneren er med til at øge blodomløbet, opbygge muskler og styrke leddene.

Føj til huskeliste
Blake Hybrid Deep

Blake Hybrid Deep

Hybrid Deep siddepuden har en lukket celleskumbase, dobbelt skumkerne med høj densitet med en fast ischial og sakral hylde og et trykfordelende lag gel på toppen. Det kaskadeformede gel-toplag reducerer trykket bag knæene. Blake Hybrid Deep er designet til robust kropsstøtte.

Føj til huskeliste
Baby Topmadras

Baby Topmadras

Topmadrassen er fremstillet i silikoneskum der sikrer en ergonomisk liggekomfort og fremragende åndbarhed, så barnet ikke får det for varmt når det sover. Mange oplever at den sammenhængende søvn forlænges markant. Silikoneskum er allergivenligt og hæmmer forekomsten af husstøvmider. Kan desuden vaskes i 95C varmt vand når uheldet er ude.

Føj til huskeliste

Baby Cloud ApS
Solrød Center 12B
2680 Solrød Strand

True Source

True Source

Dynamiske helmadrasser til forebyggelse af tryksår i alle stadier velegnet til alle risikogrupper. Med bundmadras af 5 cm skum. 21 luftlameller med cell in cell teknologi.
Madrassen levers med et glat betræk som hjælper med at gøre forflytning nemmere. Hvis det ønskes kan den også leveres med et ru strækbart betræk.

Føj til huskeliste

Hospitech Danmark ApS
Pottemagervej 1
7100 Vejle

Till Ståstativ

Till Ståstativ

Till Contour er et produkt hvor der er tænkt både nyt og innovativt. Produktet tilbydes i 4 str., så brugerens behov varetages bedst muligt. Produktet er velegnet for brugere med kontrakturer, da alle understøttelsesflader kan reguleres/justeres for at følge brugers facon. Side- og hofte støtter er udsvingbare og sikrer enkel sidevejs forflytn.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning