Hjælpemidler til at måle, stimulere eller træne fysiologiske og psykologiske funktioner

Produkter, som monitorerer eller vurderer en persons medicinske tilstand, og produkter, som stimulerer eller træner fysiologiske og psykologiske funktioner. Ortoser og proteser, se 06. Synshjælpemidler, se 22 03. Hørehjælpemidler, se 22 06. Hjælpemidler til vurdering af erhvervsevne og erhvervstræning, se 28 27.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Lap Pad

Lap Pad

Lap padden er designet således, at den lægger sig tungt og tæt om personen, f.eks. i skødet eller på skuldrene rundt om nakken. Lap padden tilfører tyngde og afgrænser kroppen, hvilket øger kropsbevidstheden. Dette vil for mange virke beroligende på muskel- og ledsansen.

Føj til huskeliste
Kørestolsvægt

Kørestolsvægt

Kørestolsvægt/platformsvægt, platform med rampe i hver ende så man kan køre kørestol/bruger op på platform for vejning.

Føj til huskeliste
stolevægt

stolevægt

Stol med indbygget vægt, vejer op til 250kg, med BMI og medical use ifølge 93/42/EEC.

Føj til huskeliste
JawTrainer

JawTrainer

Træning af tyggemuskler og kæbeled. Simpelt og let at anvende til daglig træning af kæbemuskulatur. Anvendelse skal altid forudgås af instruktion fra Tandlæge eller en fagudlært terapeut.

Føj til huskeliste
Badevægt, glas

Badevægt, glas

Design i hvidt hærdet glas. De store røde tal er velegnet til svagtseende og ældre. Meget stort læsevenligt display. Kapacitet op til 200 kg. Resultatet bliver stående i displayet, efter at man træder ned af vægten. Rengøringsvenlig med en overflade helt uden kanter. Stor og stabil glasplade.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Aktivitscykling Spoteee VideoRehab

Aktivitscykling Spoteee VideoRehab

Aktivitetscykling med storskærm giver de svageste beboere på plejehjem
mulighed for at genopleve Europæiske hovedstæder og seværdigheder.
Beboerne kan cykle en tur on Kronborg Slot. Systemet lægger op til
dialog både borgerne imellem og med personale. Kan benyttes med alle
motionscykler eks.vores velfungerende manuped: LEMCO Combi Bike.

Føj til huskeliste

LEMCO Rehab & Fysio ApS
Fabriksvej 3
3000 Helsingør

Balancebræt med 2 sværhedsgrader

Balancebræt med 2 sværhedsgrader

Hvis du ønsker bevægelse når du står op og arbejder ved dit skrivebord, så anbefaler vi enten stå-brættet Steppie eller Active Stand som du kan finde nedenfor under fanebladet Vi anbefaler også. Dette bræt er lavet i formstøbt plast - en god kvalitet der kan tåle at blive brugt. Diameter: ø42 cm, Højde: 5,5 eller 9 cm over gulv

Føj til huskeliste
Tanita bWB380S personvægt

Tanita bWB380S personvægt

Tanita vægt med stor flade og lav kant, så den er let for gangbesværede at komme op på. Vægten aktiviteres, når man stiller sig på den, og det er meget let at komme op på den, fordi platformen er meget flad. Den har en stor vejecelle, hvilket betyder en meget præcis vejning. Kapacitet: 300 kg.

Føj til huskeliste
Kern personvægte

Kern personvægte

Robuste og funktionelle vægte tilpasset professionelt brug. Vægte med og uden stander og med eller uden klasse III certifikat, som kræves, hvis vægten skal anvendes diagnostisk

Føj til huskeliste
VAKU-Sæde Hynde

VAKU-Sæde Hynde

Vacuum sædehynde med et 3.5 mm neopren betræk. Formes individuelt til enhver kropsform. Fås med forskelligt betræk og underlag.

Føj til huskeliste