Doseringsæsker

Herunder hører pilleæsker med og uden fortryk.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Mininizer, color

Mininizer, color

Mini-nizer doseringsæsker med faststøbte skillevægge opdelt i 4 rum.
Bund, låg og etui er fremstillet i et kraftigt og yderst holdbart materiale. Er mærket med ugedag og tidspunkter samt påsat skrivefelt til brugerens navn. Bagsiden er med blindeskrift. Låget kan klikkes på.
Etuiet kan maskinvaskes.
Rumstørrelse: 2 cm x 2 cm

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Medidos

Medidos

Doseringsæskerne fra Medidos, hvor pilleæskerne er samlet i en taske, er f.eks. rigtig gode at rejse med, da de fylder meget lidt i kufferten. Æskerne er mærket med både ugedage og tidspunkt, der gør dosering let og overskuelig, og tasken fås i flere forskellige farver.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

TabTime Super 8

TabTime Super 8

TabTime Super 8 har alarm op til 8 gange pr. dag, der kan hjælpe med at huske dig at tage dine medicin til rette tid. Når alarmen går i gang er der et rødt lys der blinker og en biplyd der varer 40 sek. TabTime Super 8 har 8 rum til piller. TabTime Super 8 har også en nedtællingsfunktion.

Føj til huskeliste

Butik KIK
Blekinge Boulevard 2
2630 Taastrup

Medimax doseringsæske - weekend

Medimax doseringsæske - weekend

Medimax doseringsæske i et weekendsæt med store rum i plastkuvert. Der er 3 dagsæsker, hvor låget er påtrykt fredag, lørdag, og søndag. Det er et effektivt hjælpemiddel til tablethåndtering og medicinhåndtering.

Føj til huskeliste
Medidos weekendsæt

Medidos weekendsæt

Medidos weekendsæt nr. 6 med blåt etui og 3 dagsæsker mærket fredag, lørdag og søndag. Hver dagsæske har 4 skillerum til dosering og er mærket med morgen, middag, aften og nat. Det er et effektivt hjælpemiddel til tablethåndtering og medicinhåndtering.

Føj til huskeliste
Medidos ugesæt

Medidos ugesæt

Medidos De Luxe nr. 1 ugesæt i blå plastmappe med velcrolukke. Hver æske er inddelt i 4 rum med flytbare skillerum. Æsken er mærket med morgen, middag, aften og nat. Låget er påtrykt ugedag og bunden er med hvidt skrivefelt. Medidos doseringsæske kan hjælpe brugere i alle aldre med at dosere tabletter.

Føj til huskeliste
Pilleæske til en uge

Pilleæske til en uge

Pilleæske til en uge. Designet til nem håndtering. Der er fem rum pr. dispenser. Morgenrummet er størst, hvilket også er en fordel til personer med synshandicap, der herved han sikre at æsken vender den rigtige vej.
Kan stables. Farve: hvid. Størrelse: 8,2x11,9x4,9 cm. Rengøring: maskinvaskes.

Føj til huskeliste
Evondos E300

Evondos E300

Evondos E300 er en automatisk medicindispenser, som placeres hjemme hos langtidsmedicinerede personer. Det er et personligt og pålideligt hjælpemiddel, som forenkler hverdagen og eliminerer de bekymringer, som ofte forekommer i forbindelse med omfattende medicinering.

Føj til huskeliste
Doseringsæske Mini-nizer

Doseringsæske Mini-nizer

Doseringsæske med faststøbte skillevægge, opdelt i 4 rum. Bund, låg og etui er fremstillet i et kraftigt og yderst holdbart materiale. Er mærket med ugedag og tidspunkter, samt påsat skrivefelt til brugerens navn. Bagsiden er med blindskrift. Låget kan klikkes på. Etuiet kan maskinvaskes. Sættet indeholder 8 æsker, etui og medicinkort.

Føj til huskeliste