Fysisk test- og evalueringsmateriale

Udstyr til test og evaluering af fysiske funktioner.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedCommander Muskeltester

Commander Muskeltester

Muskeltester med mulighed for at gemme op til 20 test med 4 målinger på både højre/venstre side. Ved hver test måles max tryk, og forskel på højre/venstre side. Måles i enten Newton, Pund eller Kg.
Leveres med udførlig manual med forslag til målinger/test.
Rigtig godt redskab i forbindelse med genoptræning og idræt for at dokumentere forbedringer.

Føj til huskeliste
Digital Hånd Dynamometer

Digital Hånd Dynamometer

Designet til pålidelige håndstyrke evalueringer fra 0 til 136 kg med en let at læse LCD display. Denne side dynamometer træk en elektronisk nul kalibreringssystem og der kan gemmes op til 20 testdata. Display viser år, måned, dato og tidspunkt for testen. Den overfører resultater direkte til din pc under testen. Leveres i en hård bæretaske.

Føj til huskeliste
IsoForce Dynamometer EVO2

IsoForce Dynamometer EVO2

IsoForce EVO2 er beregnet til måling af muskelkraft over et indstilleligt tidsrum være mellem 3 til 20 sek. Den kan også bestemme gennemsnits værdi samt træthed. Er den eneste enhed, der måler muskelkraft effekten 33 gange i sek. over den valgte måleperiode og derefter vil blive integreret, så spidsbelastninger ikke påvirker det endelige resultat.

Føj til huskeliste
H100b pulsoximeter

H100b pulsoximeter

Pulsoximeter med trendgrafer. Automatisk standby og power-off, 10 minutters trendgraf i displayet, kan lagre data fra optil 300 timers registrering, akustisk alarm med valgfrie alarmgrænser, viser både iltindhold i blodet, resp. graf, puls og pulsstyrke. H100b pulsoximeter leveres med fingersensor, batterier (AA), bæretaske og beskyttelsescover.

Føj til huskeliste