Hjælpemidler til kuldebehandling

Hjælpemidler til at nedkøle kroppen eller dele af kroppen til terapeutiske formål.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Elasto Gel

Elasto Gel

Kan anv. både til varm og kold terapi og vil ikke flyde ud hvis der skulle opstå revner. Ved opvarmning (op til 64C) giver det en terapeutisk fugtig varme og når det anv. som kuldekompres giver det en lindrende køling uden at beskadige huden eller nerverne. Dertil kommer at ved kuldeanvendelsen bliver Elastogel ved med at være fleksibel og blødt.

Føj til huskeliste

UniqForm ApS (Medi-Cos ApS)
Baldersbuen 17, st.th.
2640 Hedehusene

Varme/køle gelpude

Varme/køle gelpude

Puden kan bruges som både varme- eller kølepude, ved brug af mikrobølgeovn eller fryser.
Velegnet til brug af:
Nakke, mave, ryg, fødder og sengevarmer

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

SensaTouch Kulde/varme pakning

SensaTouch Kulde/varme pakning

SensaTouch kulde/varmepakninger er genbrugelige pakninger, som findes i forskellige størrelser. Rigtig god kvalitet som gør, at pakningerne kan bruges over en længere periode. Ved kulde lægges pakningen i en fryser indtil brug, mens den varmes bedst i en microbølgeovn. Pakningerne virker bl.a. mod smerte, hævelser, stress m.v.

Føj til huskeliste
Chiroform Kulde/Varmepakning

Chiroform Kulde/Varmepakning

Genbrugspose til brug efter RICE princippet. Blødt transparent gel i en vinylpose. Kan køles ned i fryser eller køleskab for at gøres klar til brug. Posen kan også bruges som varmepakning ved at placere posen i varmt vand i 5-8 min. På posen er der dansk brugsvejledning. Mål: 15 x 22 cm. Sælges i kasse med 20 stk.

Føj til huskeliste