Skumpuder, syntetisk (PUR)

Puder bestående af PUR skum (polyuretan skum), herunder viscoelastisk PUR skum.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum.
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum.
    
 info
Temperaturfølsomt polyurethan skum.
    
    
    
cm (± 2 cm)
 info
Svarende til stolens sædedybde
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
g
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Etac Komfortpude sædepude

Etac Komfortpude sædepude

Puden er anatomisk formet med indbygning af viscoelastisk/memory skum bagtil. Derved stabiliseres bækkenet og lårene får en god placering for en opret og afslappet siddestilling. Konturen skabes på undersiden af puden, hvilket holder toppen af betrækket udstrakt og mindsker risikoen for generende folder.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Parallelvej 3
8751 Gedved

Systam Wing Viscoflex Plus

Systam Wing Viscoflex Plus

Wing Viscoflex Plus er fremstillet af viscoelastisk højkvalitetsskum og har en ergonomisk HR-skumkerne. Kernen sikrer en optimal nedsænkning af ischia og halebenet og sørger for at disse risikozoner bliver aflastet.
Puden sikrer en god trykfordeling, samt god aflastning af risikozoner, uden at brugeren mister stabilitet og komfort.

Føj til huskeliste
Systam Wing Viscoflex

Systam Wing Viscoflex

Wing Viscoflex er en anatomisk formstøbt skumpude med forhøjet lateral kant og forhøjning bagtil. Wing Viscoflex sikrer en optimal trykreduktion samt forebygger stød på risiko-områder. Wing Viscoflex findes i en special-lavet version (SB 42 cm x SD 42 cm) til let bruger( 70 kg): Wing Viscoflex Soft.

Føj til huskeliste
Invacare Matrx Flo-tech Contour

Invacare Matrx Flo-tech Contour

Flo-tech Contour puden er en let formstøbt pude velegnet til brugere med lav risiko for at udvikle tryksår og med behov for komfort. Den formstøbte overflade giver forbedret stabilitet og postural støtte. Flo-tech Contour er ideel til både lænestol og til brug i kørestolen. Flo-tech Contour leveres med strækbart inkontinensbetræk som standard.

Føj til huskeliste
Invacare Matrx Flo-tech Lite

Invacare Matrx Flo-tech Lite

Invacare Flo-tech Lite pude er en lav, let formstøbt pude
velegnet til brugere med lav risiko for at udvikle tryksår og
med behov for komfort. Den formstøbte overflade giver
forbedret stabilitet og postural støtte. Flo-tech Lite er ideel til både lænestol og til brug i kørestolen, hvor sædeforhøjelsen ikke må være for stor.

Føj til huskeliste
Invacare Matrx Flo-tech Lite Visco

Invacare Matrx Flo-tech Lite Visco

Invacare Flo-tech Lite Visco er en lav formstøbt pude fremstillet i temperaturfølsom kvalitetsskum, som følger brugerens form. Dette giver komfort, samtidig med at den giver trykaflastning i lavrisiko-gruppen. Flo-tech Lite Visco er ideel til både lænestol og til brug i kørestolen, hvor sædeforhøjelsen ikke må være for stor.

Føj til huskeliste
Floshape

Floshape

Komfortabel konturformstøbt skumpude med god støtte i siderne og med en let abduktionskile. Overfladen af puden er formet i kvadrater, hvilket medvirker til at øge overfladen og luftcirkulationen. Betræk enten i sort åndbart Aero (TR36), sort plys (TR32) eller Dartex inkontinensbetræk (TR23). Velegnet som god standard siddepude i komfortkørestolen.

Føj til huskeliste
Bariatrisk Kørestolspude COMFORT - brugervægt op til 325 kg

Bariatrisk Kørestolspude COMFORT - brugervægt op til 325 kg

Bariatrisk standard kørestolspude til brug i Bariatrisk Komfort Kørestol Eclipse. Puden består af et bærelag med polyether skum samt et 4 cm tykt lag af viscoelastisk skum. Puderne findes til kørestole fra str. 55 og opefter. Polyether skummet er opskåret i fjederlignende dele, hvilket bevirker at skummet ved sammentrykning bliver mindre hårdt.

Føj til huskeliste
Invacare Matrx Flo-tech Contour Visco

Invacare Matrx Flo-tech Contour Visco

Konturformet pude fremstillet i viscoelastisk, temperaturfølsomt skum, former sig efter kroppens konturer.Dette giver bedre siddestilling og øget komfort, samtidig med optimal trykaflastning, idet trykket fordeles over en større overflade. Findes i Medium, Fast og Ekstra fast. Pudehøjde 12 cm, sædeforhøjelse 8-10 cm pga nedsynkningseffekten

Føj til huskeliste
Propad Premier

Propad Premier

Designet til at give trykaflastning, komfort og støtte, hvad enten puden benyttes i kørestol eller almindelig stol. Består af to lag, hvor det øverste er skåret i profiler og dermed minimerer shear og friktion. Betrækket er strækbart i flere retninger, vandafviseligt og åndbart. Betrækket har skridsikker bund. Max brugervægt 110 kg.

Føj til huskeliste