Luftpuder, statiske

Puder i plast- eller gummimateriale, der fyldes med luft eller luftceller. Herunder hører sektionsopdelte luftpuder og kombinationspuder af luft og fx skum.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
cm (± 2 cm)
 info
Svarende til stolens sædedybde
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
g
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Trykaflastende pude, Levabo All Up

Trykaflastende pude, Levabo All Up

Levabo All Up er et hygiejnisk og miljøvenligt oppusteligt lejringsprodukt til en-patients brug. Produktet sikrer optimal komfort og hygiejne i behandling og forebyggelse af tryksår. Yderlaget er fremstillet af blødt, smidigt, varme- og fugtabsorberende nonwoven materiale, som gør puden behagelig at ligge med.

Føj til huskeliste
ROHO Quadtro Select højprofil

ROHO Quadtro Select højprofil

Pude i neoprengummi med indbyrdes forbundne 10 cm høje luftceller, som indstilles efter brugerens behov. Opdelingen i 4 kamre muliggør korrektion af siddestilling og god stabilitet. Indstilles vha. en enkelt ventil og en luftkontrol. Pumpe og rep.kit medfølger.
Leveres:
1: Kun med standard betræk
2: Kun med inkontinensbetræk
3: Med begge betræk .

Føj til huskeliste
Rolko AIRpad

Rolko AIRpad

Rolko-AIRpad giver en stabil siddekomfort i en kørestol og på andre siddepladser. AIRpaden kan bruges profylaktisk og til decubitus- (tryksårs-)behandling. Op til EPUAP trin 2.
At tilpasse puden til en bruger er meget let pga. den hurtigt indstillelige tovejsventil. En luftpumpe er ikke nødvendig, da puden er selvoppustende. Puden kan håndvaskes.

Føj til huskeliste

Rolko Scandinavia ApS
Suensonsvej 2
8600 Silkeborg

Air-Care

Air-Care

Air-Care er produktlinjen der består af oppustelige trykaflastende og tryksårforebyggende produkter. Produkterne i Air-Care serien er kendetegnet ved at være innovative, brugervenlige, pladsbesparende og økonomiske. Alle produkterne i serien er betrukket med et blødt fibermateriale som føles behageligt. Air-Care serien bliver løbende udvidet.

Føj til huskeliste
Varilite Meridian

Varilite Meridian

Meridians to seperate kamre tillader hurtig og nem positionering af bækken og lår mens brugeren sidder på puden. De to seperate kamre støtter brugeren i en oprejst siddestilling ved at lejre bækkenet i en hensigtsmæssig placering, som forhindrer at bækkenet kippes bagud.

Føj til huskeliste
Varilite Proform NX Inc.

Varilite Proform NX Inc.

Pude til kørestolsbrugere med høj risiko for tryk og svære ofte asymmetriske behov for positionering. Trykaflastning, mulighed for positionering af asymmetri, komfort, stabilitet og enkelhed gør Proform NX til en ideel løsning, når der er behov for en specieltilpasset pude. Anbefales til brugere med uens benlængde, bækkenskævheder og amputation.

Føj til huskeliste
Varilite Evolution PSV

Varilite Evolution PSV

Luft-skum kombinationspude med tre forskellige skumtyper for bedst mulig trykfordeling og stabilitet. PSV ventilen tager gætteri og usikkerhed væk når puden skal justeres. Når PSV ventilen måler at ønsket nedsynkning i puden er nået, stopper PSV ventilen med at lukke luft ud. PSV ventilen kan nu lukkes og puden er perfekt justeret.

Føj til huskeliste
ROHO Contour Select

ROHO Contour Select

Har din bruger behov for funktionalitet? Contour Select giver positionering og stabilitet. Positioneringsmulighederne er åbenlyse når man ser på Contour Select. Kombinationen af det formede design og den patenterede ISOFLO kontrol tilbyder uden fortilfælde muligheden for at tilbyde stabilitet, optimere funktion og yde beskyttelse.

Føj til huskeliste
Varilite Zoid PSV

Varilite Zoid PSV

Konisk designet,lav profil,stabil,komfort og enkelthed har gjort Zoid PSV til den foretrukne trykaflastende pude for den aktive kørestolsbruger. Positioneringsstøtten i ekstra fast skum forbedrer sideværts stabilitet og siddende balance. Skummets placering og opbygning gør at brugeren får optimal støtte, samt bækken og lår holdes i ønsket stilling.

Føj til huskeliste
ROHO Quadtro Select lavprofil

ROHO Quadtro Select lavprofil

Trykaflastende pude i neoprengummi med indbyrdes forbundne 5 cm høje luftceller, som indstilles efter brugerens behov vha en enkelt ventil og en luftkontrol. Opdelingen i 4 kamre muliggør korrektion af siddestilling og øget stabilitet.
Leveres med standard betræk, pumpe og reparationssæt. Inkontinensbetræk kan leveres separat.

Føj til huskeliste