Tryksårsforebyggende vandpuder

Tryksårsforebyggende puder med vand indlejret i en celle af plast- eller gummimateriale. Kan være placeret i skum- eller luftramme.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
cm (± 2 cm)
 info
Svarende til stolens sædedybde
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
g
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.H2O kørestolspude

H2O kørestolspude

Kørestolspuden består af to vandceller omgivet af kvalitetsskum. Dette sikrer en høj trykaflastning og en ergonomisk korrekt siddeposition, hvorved tryksteder undgås eller tryksår få ro til opheling.
Pudens højde er justerbar med kiler i hver side, hvilket sikrer individuel tilpasning med mulighed for ensidigt og dobbeltsidigt løft.

Føj til huskeliste
Walux vandpude

Walux vandpude

Walux puden er en nyudviklet siddepude beregnet til at forbygge mod siddesår.
Puden er især velegnet til brugere, der:
- Er ved at udvikle tryksår
- Er i erhverv, der kræver sidestillende arbejde over længere tid
- Grundet alder eller sygdomssvækkelse er nødt til at sidde i samme stilling over længere tid.

Føj til huskeliste

Voss HealthCare Aps.
Solvangsvej 12
4681 Herfølge