Tryksårsforebyggende skummadrasser, syntetiske (PUR)

Tryksårsforebyggende madrasser hvor materialet består af PUR skum (polyuretan skum). Kan være HR PUR skum (højelastisk polyuretan skum), CM HR PUR skum (brandhæmmende højelastisk polyuretan skum) eller viscoelastisk PUR skum (temperaturfølsomt polyuretan skum).

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum
    
 info
Temperaturfølsom polyurethan skum
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Softform Premier (tidl. Superior)

Softform Premier (tidl. Superior)

Softform Premier er udviklet i samarbejde med klinikere. Madrassen yder fortrinlig trykaflastning til borgere med middel-høj risiko for at udvikle tryksår og virker som et ideelt suppl. til behandl. af tryksår kat. 1 - 3. Madr. giver særlig trykaflastning til hælene og tilbyder enestående komfort. Brugervægt: 0 - 247 kg. Leveres med 2 - 6 håndtag.

Føj til huskeliste
Dacapo Heavy Duty og Heavy Duty Light

Dacapo Heavy Duty og Heavy Duty Light

Opbygget af 3 lag skum. Nederst et relativt hårdt lag koldskum med høj vægtfylde. Det giver stabilitet og sikrer, at madrassen ikke ligges igennem. Midterst et lag koldskum, i en lidt blødere udgave, der sørger for god komfort. Øverste et lag er af viscoelastisk skum, der giver ekstra god trykaflastning og komfort.
Nyt design sommer 2020

Føj til huskeliste
XXL Rehab Comfort Skummadras

XXL Rehab Comfort Skummadras

Skummadras i ekstra bredde til den bariatriske bruger der har brug for trykaflastning samtidig med at mobiliteten kan bevares.
Er opbygget af 18 cm Hevy-Duty PU- skum, som er opskåret i fjedre for at øge trykaflastningen, samt 3 cm viscoelastisk skum øverst for øget komfort og trykaflastning. Brugervægt op til 325 Kg.

Føj til huskeliste
Dacapo Square

Dacapo Square

Dacapo Square er en trykaflastende standardmadras fremstillet af 8 cm organic skum øverst og 6 cm koldkum nederst. Organic skummet er profilskåret i tern og er således individuelt flexibel og minimerer shear og friktion, mens koldskummet nederst opretholder madrassens styrke og robusthed. Leveres med inkontinensbetræk. Nyt design sommer 2020

Føj til huskeliste
Dacapo Combi

Dacapo Combi

Dacapo Combi er en trykaflastende madras, opbygget af 7 cm viskoelastisk skum øverst og 7 cm koldskum nederst. Denne kombination giver fremragende trykaflastningsmuligheder - det viskoelastiske skum lader brugeren synke ned i materialet og former sig efter kroppen, mens koldskummet opretholder madrassens styrke og robusthed.
Nyt design sommer 2020

Føj til huskeliste
Medicare 40

Medicare 40

Krav til komfort, friskhed og holdbarhed. Både viskoelastiske og termofølsomme lag reagerer på kropsvarme og tilpasser sig perfekt til kroppens anatomi, frembringer den ønskede effekt af at lindre tryk og forbedre blodcirkulationens lindring af tryk og sved er væsentlige egenskaber ved de liggende overflader, der bidrager til at reducere tryksår.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic
Lautruphøj 5
2750 Ballerup

Medicare 30

Medicare 30

Madrassen tilpasser sig perfekt til kropsformen og skaber en form af den, undgår trykpunkter og fordeler liggende område og hjælper med til en korrekt blodcirkulation.
Takket være det åbne celle-system tillader det en fri luftcirkulation undgår en høj grad af fugt.
Fri for latex.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic
Lautruphøj 5
2750 Ballerup

Medicare 20

Medicare 20

Madrassen har tvær- og langsgående profiler jævnt fordelt over hele overfladen er der en bedre luftcirkulation mellem personen og madrassen, hvilket afhjælper patientens sved og reducerer hudens fugtighed. Det hjælper også med at fordele trykket optimalt. Fri for latex. Madrassekerne gør det muligt at understøtte en belastning på 230 kg.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic
Lautruphøj 5
2750 Ballerup

Medicare 10

Medicare 10

Polyurethan skummadras med 25 HR tæthed, dannet af tusinder af celler, der er forbundet til hinanden. Giver den fasthed og tilpasningsevne, der er nødvendig for at nyde en sund hvile. Ingen skadelige eller giftige elementer for helbredet. Øko-Tex Standard 100-certifikat. Fri for latex.Standardmål: 195 x 85 x 13 cm. Betræk inkl.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic
Lautruphøj 5
2750 Ballerup

Lentex Soft Euroflex hygiejnemadras - sårkategori 3

Lentex Soft Euroflex hygiejnemadras - sårkategori 3

En 3-lags trykaflastende madras - opbygget af et 2 cm super blødt lag Koldskum, 4 cm trykaflastende Flexskum samt 7 cm Waterlily skum. De omhyggeligt udvalgte skumkernelag, kombineret m/Lentex overfladelaget, reducerer risikoen for shear. Egnet t/brug for både lette/tunge patienter. Et enestående valg t/brug på plejehjem/i sociale omsorgsmiljøer.

Føj til huskeliste