Tryksårsforebyggende skummadrasser, syntetiske (PUR)

Tryksårsforebyggende madrasser hvor materialet består af PUR skum (polyuretan skum). Kan være HR PUR skum (højelastisk polyuretan skum), CM HR PUR skum (brandhæmmende højelastisk polyuretan skum) eller viscoelastisk PUR skum (temperaturfølsomt polyuretan skum).

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum
    
 info
Temperaturfølsom polyurethan skum
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Cobi Skummadras

Cobi Skummadras

Forebyggende trykaflastningsmadras med åndbart, strækbart og inkontinens betræk, der er aftageligt og kan vaskes ved 95 grader. Madrassen har 2 lag. Det øverste lag på 2,5 cm. er viscoelastisk skum, og underdelen er koldskum. Denne kombination giver stor trykfordeling og lav vægt på madrassen, som let kan håndteres.

Føj til huskeliste
Softform Premier Maxi Glide

Softform Premier Maxi Glide

Bevirker, at madrassen følger liggefladens indstillinger. Når f. eks hoved- og benende eleveres øges længden på sengens liggeflade. Idet madrassen er opdelt i 2 lag vil det nederste lag forblive på liggefladen mens det øverste lag følger brugeren. Således minimeres risiko for shear og friktion og komfort øges.

Føj til huskeliste
Softform Premier (tidl. Superior)

Softform Premier (tidl. Superior)

Softform Premier er udviklet i samarbejde med klinikere. Madrassen yder fortrinlig trykaflastning til borgere med middel-høj risiko for at udvikle tryksår og virker som et ideelt suppl. til behandl. af tryksår kat. 1 - 3. Madr. giver særlig trykaflastning til hælene og tilbyder enestående komfort. Brugervægt: 0 - 247 kg. Leveres med 2 - 6 håndtag.

Føj til huskeliste
Dacapo Heavy Duty og Heavy Duty Light

Dacapo Heavy Duty og Heavy Duty Light

Opbygget af 3 lag skum. Nederst et relativt hårdt lag koldskum med høj vægtfylde. Det giver stabilitet og sikrer, at madrassen ikke ligges igennem. Midterst et lag koldskum, i en lidt blødere udgave, der sørger for god komfort. Øverste et lag er af viscoelastisk skum, der giver ekstra god trykaflastning og komfort.
Nyt design sommer 2020

Føj til huskeliste
XXL Rehab Comfort Skummadras

XXL Rehab Comfort Skummadras

Skummadras i ekstra bredde til den bariatriske bruger der har brug for trykaflastning samtidig med at mobiliteten kan bevares.
Er opbygget af 18 cm Hevy-Duty PU- skum, som er opskåret i fjedre for at øge trykaflastningen, samt 3 cm viscoelastisk skum øverst for øget komfort og trykaflastning. Brugervægt op til 325 Kg.

Føj til huskeliste
Dacapo Square

Dacapo Square

Dacapo Square er en trykaflastende standardmadras fremstillet af 8 cm organic skum øverst og 6 cm koldkum nederst. Organic skummet er profilskåret i tern og er således individuelt flexibel og minimerer shear og friktion, mens koldskummet nederst opretholder madrassens styrke og robusthed. Leveres med inkontinensbetræk. Nyt design sommer 2020

Føj til huskeliste
Dacapo Combi

Dacapo Combi

Dacapo Combi er en trykaflastende madras, opbygget af 7 cm viskoelastisk skum øverst og 7 cm koldskum nederst. Denne kombination giver fremragende trykaflastningsmuligheder - det viskoelastiske skum lader brugeren synke ned i materialet og former sig efter kroppen, mens koldskummet opretholder madrassens styrke og robusthed.
Nyt design sommer 2020

Føj til huskeliste
Chiroform Millennium Madras

Chiroform Millennium Madras

Fuldmadrasser er fremstillet af en fast skumkerne, belagt med viscoelastisk celsoius helseskum med åbne porer, der tillader materialet at ånde. Madrassen reagerer på kroppens varme. Med andre ord, madrassen former sig efter kroppen og giver optimal trykudligning således, modtrykket er jævnt fordelt på hele kroppen. Alle madrasser har 5 års garanti.

Føj til huskeliste
Gaia madras / akut leje

Gaia madras / akut leje

Madrassen er udformet i 5 cm HR-skum og 3 cm viskoelastisk skum. Betræk er fremstillet i Dakka materiale i den øverste del og pilot nylon med gennemsyede stropper i den nederste del.
Madrassen er Øko-tex godkendt.
Gaia akut leje madrasser, fås i tre størrelser.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Padia madras

Padia madras

Padia madras er udviklet til børn. Madrassen er Øko-tex godkendt.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør