Tryksårsforebyggende skummadrasser, syntetiske (PUR)

Tryksårsforebyggende madrasser hvor materialet består af PUR skum (polyuretan skum). Kan være HR PUR skum (højelastisk polyuretan skum), CM HR PUR skum (brandhæmmende højelastisk polyuretan skum) eller viscoelastisk PUR skum (temperaturfølsomt polyuretan skum).

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum
    
 info
Temperaturfølsom polyurethan skum
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.evAQ-PRO VISCO

evAQ-PRO VISCO

Som Hyper Foam VISCO CLINIC med den ekstra detalje, at den har en evakueringsfunktion, med sikkerhedsseler og kraftige indsyede håndtag, som giver personalet mulighed for en mere sikker, hurtig og behagelig evakuering. Aftageligt brandhæmmende, ånd- og strækbart inkontinensbetræk i poluyrethan. Kan desinficeres/vaskes op til 95 gr.

Føj til huskeliste
evAQ-PRO II

evAQ-PRO II

Som Hyper Foam II CLINIC med den ekstra detalje, at madrassen indeholder en enkel evakueringsfunktion, med sikkerhedsseler, kraftige indsyede håndtag og en speciel glide bund som giver personalet mulighed for en mere sikker, hurtig og behagelig evakuering i en given nødsituation.

Føj til huskeliste
evAQ-PRO

evAQ-PRO

Som Hyper Foam PLUS CLINIC med den ekstra detalje, at madrassen indeholder en enkel evakueringsfunktion, med sikkerheds seler og kraftige indsyede håndtag, som giver personalet mulighed for en mere sikker, hurtig og behagelig evakuering i en given nødsituation.

Føj til huskeliste
Medicare 40

Medicare 40

Krav til komfort, friskhed og holdbarhed. Både viskoelastiske og termofølsomme lag reagerer på kropsvarme og tilpasser sig perfekt til kroppens anatomi, frembringer den ønskede effekt af at lindre tryk og forbedre blodcirkulationens lindring af tryk og sved er væsentlige egenskaber ved de liggende overflader, der bidrager til at reducere tryksår.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Medicare 30

Medicare 30

Madrassen tilpasser sig perfekt til kropsformen og skaber en form af den, undgår trykpunkter og fordeler liggende område og hjælper med til en korrekt blodcirkulation.
Takket være det åbne celle-system tillader det en fri luftcirkulation undgår en høj grad af fugt.
Fri for latex.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Medicare 20

Medicare 20

Madrassen har tvær- og langsgående profiler jævnt fordelt over hele overfladen er der en bedre luftcirkulation mellem personen og madrassen, hvilket afhjælper patientens sved og reducerer hudens fugtighed. Det hjælper også med at fordele trykket optimalt. Fri for latex. Madrassekerne gør det muligt at understøtte en belastning på 230 kg.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Medicare 10

Medicare 10

Polyurethan skummadras med 25 HR tæthed, dannet af tusinder af celler, der er forbundet til hinanden. Giver den fasthed og tilpasningsevne, der er nødvendig for at nyde en sund hvile. Ingen skadelige eller giftige elementer for helbredet. Øko-Tex Standard 100-certifikat. Fri for latex.Standardmål: 195 x 85 x 13 cm. Betræk inkl.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic Aps
Rikkeshave 56
5250 Odense SV

Delta

Delta

Madrassen består af 9 cm koldskum og 5 cm viskoelastisk skum.
Den viskoelastiske skum sikrer at madrassen ventilerer bedre og har trykaflastende egenskaber. Den viskoelastiske skum er udskåret som æggebakker, hvilket giver en optimal liggekomfort. Koldskummet i bunden af madrassen har en høj rumvægt, som sikrer madrassen længere levetid.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Alpha

Alpha

Madrassen består af 9 cm koldskum og 5 cm viskoelastisk skum. Den viskoelastiske skum sikrer at madrassen ventilerer bedre og har trykaflastende egenskaber. Den viskoelastiske skum er udskåret som æggebakker, hvilket giver en optimal liggekomfort.
Koldskummet i bunden af madrassen har en høj rumvægt, som sikrer madrassen længere levetid.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

ThevoAutoActiv

ThevoAutoActiv

Tryksårsmadras til forebygning og behandling af tryksår (op til og med fase III iflg. EPUAP/NPUAP.
Med vinge fjedre som understøtter kropens mindste bevægelser.
Trykaflastende stimulation uden elektricitet.

Føj til huskeliste