Tryksårsforebyggende vandmadrasser

Tryksårsforebyggende madrasser med vand indlejret i celler af plast- eller gummimateriale. Herunder hører tryksårsforebyggende kombinationsmadrasser af vand og fx skum og sektionsopdelte vandmadrasser.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Vandmadras fyldt med både vand og fx skum eller luft
    
 info
Inddelt i sektioner med forskellig udformning i forhold til forskellige dele af kroppen.
    
    
    
    
cm (± 5 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.HydroComfort

HydroComfort

HydroComfort serien er specielle aflastningsmadrasser, ideelle til personer med tryk- og liggesår. Madrasserne er komplette med vaskbart betræk, højt dæmpet ftalatfri vandmadras, sikkerhedsdug, og med varmelegeme integreret, hvilket specielt hjælper personer med led- og muskelsmerter.
Til Snoezel, plejehjem, hospice og øvrig sundhedssektor.

Føj til huskeliste
Akva ProActive vandmadras

Akva ProActive vandmadras

Vandmadras til anvendelse i almindelige samt eleverbare senge. Som standard består madrassen af Slidstærk bund i polyurethan. Skumlag med massagesystem og varmelegeme. Skumsider. Sikkerhedsdug. Puder af viskoelastisk skum i hoved- og fodende. Svagt dæmpet ftalatfri vandmadras. Vaskbart inkontinensbetræk og rullemadras.

Føj til huskeliste
Anti-decubitusmadras, æggebakke/vandsektion, Surcon

Anti-decubitusmadras, æggebakke/vandsektion, Surcon

3-delt helmadras. De enkelte sektioner kan sammensættes efter behov. I prisen er incl. vaskbart hudvenligt og allergitestet inkontinens betræk. De enkelte sektioner (normalt 3-sektioner) hver sektion har egen skumram-me (side/bund) og kan rokeres.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

A/D Surcon Anti-decubitus madras m/vand og æggebakke

A/D Surcon Anti-decubitus madras m/vand og æggebakke

Sektions helmadras består af bund med skumramme indeholdende 3 sektioner, f.eks. æggebakke og vand-element. Elementer kan ændres efter behov. Elementerne ligger i en fast skumkerne (bund/side-ramme). Med vaskbart, strækbart inkontinensbetræk (allergitestet og hudvenligt).

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup