Skummadrasser, syntetiske (PUR)

Madrasser hvor materialet består af PUR skum (polyuretan skum). Kan være HR PUR skum (højelastisk polyuretan skum), CM HR PUR skum (brandhæmmende højelastisk polyuretan skum) eller viscoelastisk PUR skum (temperaturfølsomt polyuretan skum).

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Højelastisk polyurethan skum
    
 info
Brandhæmmende højelastisk polyurethan skum
    
 info
Temperaturfølsom polyurethan skum
    
    
 info
For madrasforlænger: antal cm, som stykket forlænger madrassen med.
cm (± 5 cm)
 info
For madrasforlænger: svarende til madrassens bredde.
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Alpha

Alpha

Madrassen består af 9 cm koldskum og 5 cm viskoelastisk skum. Den viskoelastiske skum sikrer at madrassen ventilerer bedre og har trykaflastende egenskaber. Den viskoelastiske skum er udskåret som æggebakker, hvilket giver en optimal liggekomfort.
Koldskummet i bunden af madrassen har en høj rumvægt, som sikrer madrassen længere levetid.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

SAFE Med OP-helmadras til intensivpatienter

SAFE Med OP-helmadras til intensivpatienter

SAFE Med OP-helmadras til intensivpleje former sig efter kroppen og yder effektiv trykfordeling, stabilitet og er smertelindrende. Vægt anti-decubitus til tynd, middelvægt og moderat overvægt op til 130 kg eller BMI op til 35.
Madras klarer vægt op til 180 kg.
Til bruger til og med stadie 3.
Betræk er antistatisk og opfylder alle hygiejne krav.

Føj til huskeliste

TT SAFE Med ApS
Blytækkervej 10
8800 Viborg

Mono Skummadras

Mono Skummadras

Mono skummadras er fremstillet af et trykreducerende skum produkt af høj kvalitet. Madrassen er opskåret i bestemte zoner for af fordele trykket optimalt. Er opskåret på én side så madrassen kan drejes på 2 måder. Betrækket er væsketæt og åndbart PU-betræk med 4 håndtag. Betrækket er blødt og smidigt og let at rengøre. Madrassen fås i flere str.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Chiroform Millennium Madras m/Inkontinens Betræk

Chiroform Millennium Madras m/Inkontinens Betræk

Fuldmadrasser er fremstillet af en fast skumkerne, belagt med viscoelastisk celsoius helseskum med åbne porer, der tillader materialet at ånde. Madrassen reagerer på kroppens varme. Med andre ord, madrassen former sig efter kroppen og giver optimal trykudligning således, modtrykket er jævnt fordelt på hele kroppen. Alle madrasser har 5 års garanti.

Føj til huskeliste
Care skummadras

Care skummadras

Care er et trykreducerende skumprodukt af høj kvalitet.
Skumkvaliteten er økotex certificeret skum, der er dobbeltopskåret i bestemte zoner for at fordele trykket optimalt, efter kroppens trykpunkter. Er opskåret så madrassen kan vendes på 4 måder, hvilket forlænger levetiden. Inkontinensbetræk med 4 håndtag.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Cobi Skummadras

Cobi Skummadras

Cobi Skummadras er en forebyggende trykaflastningsmadras med åndbart, strækbart og inkontinensbetræk. Betrækket er aftageligt og vaskbart ved 95 grader.
Cobi Skummadras har to lag. Øverste lag på 2,5 cm. er viscoelastisk skum, mens underdelen er koldskum. Denne kombination giver stor trykfordeling og lav vægt på madrassen, som let kan håndteres.

Føj til huskeliste
Softform Premier Maxi Glide

Softform Premier Maxi Glide

Bevirker, at madrassen følger liggefladens indstillinger. Når f. eks hoved- og benende eleveres øges længden på sengens liggeflade. Idet madrassen er opdelt i 2 lag vil det nederste lag forblive på liggefladen mens det øverste lag følger brugeren. Således minimeres risiko for shear og friktion og komfort øges.

Føj til huskeliste
Softform Premier (tidl. Superior)

Softform Premier (tidl. Superior)

Softform Premier er udviklet i samarbejde med klinikere. Madrassen yder fortrinlig trykaflastning til borgere med middel-høj risiko for at udvikle tryksår og virker som et ideelt suppl. til behandl. af tryksår kat. 1 - 3. Madr. giver særlig trykaflastning til hælene og tilbyder enestående komfort. Brugervægt: 0 - 247 kg. Leveres med 2 - 6 håndtag.

Føj til huskeliste
Dacapo Heavy Duty og Heavy Duty Light

Dacapo Heavy Duty og Heavy Duty Light

Opbygget af 3 lag skum. Nederst et relativt hårdt lag koldskum med høj vægtfylde. Det giver stabilitet og sikrer, at madrassen ikke ligges igennem. Midterst et lag koldskum, i en lidt blødere udgave, der sørger for god komfort. Øverste et lag er af viscoelastisk skum, der giver ekstra god trykaflastning og komfort.
Nyt design sommer 2020

Føj til huskeliste
Bariatrisk Comfort Skummadras

Bariatrisk Comfort Skummadras

Bariatrisk Comfort Skummadras har ekstra bredde til bruger med behov for både trykaflastning og mobilitet.
Bariatrisk Comfort Skummadras består af 18 cm Heavy-Duty PU-skum opskåret i fjedre for at øge trykaflastningen Øverst har den 3 cm viskoelastisk skum for øget komfort og trykaflastning.
Brugervægt op til 325 Kg.

Føj til huskeliste