Tryksårsforebyggende topmadrasser, andet materiale

Tryksårsforebyggende madrasser, der lægges oven på en anden madras. Omfatter madrasser i andet materiale end skum eller luft.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
 info
Inddelt i sektioner med forskellig udformning i forhold til forskellige dele af kroppen.
    
    
    
 info
For madrasforlænger: antal cm, som stykket forlænger madrassen med.
cm (± 5 cm)
 info
For madrasforlænger: svarende til madrassens bredde.
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
kg
 info
Her anføres den laveste vægtgrænse, madrassen er testet til at kunne anvendes til. Hvis madrassen ikke er testet for dette, udfyldes feltet ikke.
kg
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Topmadras i lammeskind

Topmadras i lammeskind

Når man sover på lammeskind, varmer det kroppen tillige med, at det udligner temperaturen. Lammeskind har i årtusinder været kendt for sin velgørende virkning. Ved sygdom, nervøsitet og søvnforstyrelser, kan det være en sand nydelse for sjælen. Kan håndvaskes i lunkent vand med spec. shampoo nr. 7801250. Madrassen fås i flere størrelser.

Føj til huskeliste
Stimulite børne madras

Stimulite børne madras

Madrassen er fremstillet af Termoplastisk polyuretan.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens