Træningsredskaber

Udstyr til at stimulere og øge kroppens balance og muskelstyrke.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedTrimmy Ball Handi Håndvægte

Trimmy Ball Handi Håndvægte

Et sæt med to håndvægte. Lavet af læder - fyldt med metal granulat. Meget behagelige at bruge. Let at tage på og bliver på ved hjælp af velcro tape. Fremragende til rehabilitering og træning.

Føj til huskeliste
FitLight Trainer

FitLight Trainer

FitLight er en audiovisuel træningsenhed, der er designet til at imødekomme en bred vifte af brugssituationer. Med fitLight kan der laves, træningsprogrammer der træner borgerens styrke, motorik, koordinering, reaktion og systemet er også kognitiv stimulerende. Derfor er systemet yderst anvendelig både til genoptræning og vedligeholdelsestræning.

Føj til huskeliste

Arcubal
Klosterport 4E, 4.
8000 Aarhus C

Terapi Ruller, Special Tomato

Terapi Ruller, Special Tomato

Terapi Ruller og Kiler fra Special Tomato til fysisk træning.
Indbygget håndtag til let håndtering eller opmagasinering. Fleksibelt materiale der ikke sprækker - 5 års garanti. Tåler vand og alm. rengøringsmiddel der sikre hygiejnisk brug.

Føj til huskeliste
Chiroform Rygstrækker

Chiroform Rygstrækker

Chiroforms Rygstrækker er et træningsredskab til udstrækning og afslapning af rygsøjlen. Hvad gør Rygstrækkeren?
Aflaster rygsøjle og disk kompression. Forøger blodtilførelsen til hjernen. Afslapper muskulaturen i skulder, nakke og lænd. Anvendes siddende til forbedring af holdning. Forøger fleksibiliteten og bevægelsen. komfortabel ryg udskæring.

Føj til huskeliste
Rygstrækker

Rygstrækker

En Rygstrækker er et simpelt, og effektivt træningsredskab, der hjælper dig med at lave en god udstrækning af ryggen. Rygstrækkeren kan afhjælpe ved smerter i ryggen og sidemuskler og får løsnet op, så du får du en øget fleksibilitet og bevægelighed. Med rygstrækken følger en øvelsesguide. Husk også at kontakte din læge, hvis du har ondt i ryggen.

Føj til huskeliste
SpineGym

SpineGym

SpineGym er en helt ny metode til at træning af din ryg og mavemuskler, samt til rotation øvelser. SpineGym er særdelet let at bruge i hjemmet, på jobbet i træningscentret mv.
En komplet gennemført træning tager kun få minutter og kan foregå i normalt tøj. SpineGym er nem at samle og adskille. Den leveres med en praktisk bæretaske.
3 års garanti.

Føj til huskeliste
Back Vitalizer Dynamisk Sidde/Ryg/Stå Pude

Back Vitalizer Dynamisk Sidde/Ryg/Stå Pude

Back Vitalizer er en alt-i-en pude, der både støtter og træner din muskulatur under brug, ved altid at være i bevægelse. Puden kan bruge både som sidde-, stå- og rygpude og forbedrer hele tiden dine sensomotoriske evner under brug. Ved et let pust justere du pudens modtryk og sværhedsgrad. Særdeles brugervenlig og let at tage med på farten.

Føj til huskeliste
Stacking cones

Stacking cones

Stabelbare kegler som er meget velegnet til træning af skulder og hånd funktion
Diameter 3,8 cm i top og 17 i bunden.
Leveres med 30 stk i 5 klare farver.

Føj til huskeliste
Træningsbånd

Træningsbånd

2,50 m træningsbånd til træning af mave, ryg, ben og arme m.m.
Latex fri. Farve: Grøn

Føj til huskeliste
Ridesimulator Care Rider (Ridetræning)

Ridesimulator Care Rider (Ridetræning)

Care Rider er en elektrisk saddel, som efterligner en hests bevægelser. God træning for mange, som har specifikt behov for (genop-)træning eller for at få styrket balanceevnen. Styrker musklerne i bl.a. overkroppen (truncus), især ryg- og bugmuskulatur. God til såvel personer med psykiske som fysiske funk.nedsættelser. 3 prog, 9 niv., 9 hastigheder

Føj til huskeliste