Træningsredskaber

Udstyr til at stimulere og øge kroppens balance og muskelstyrke.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedSpintour

Spintour

Spintour er en samling af naturskønne videoruter, der er velegnet til træning eller genoptræning sammen med en pedaltræner, motionscykel, løbebånd m.m.
Spintour kan bruges i et træningslokale eller sættes op hjemme i stuen.
Ruterne er med til at motivere og skabe genkendelse og kan være med til at sætte mange snakke i gang.

Føj til huskeliste

Interaktivt Mediecenter
Birkebakken 73
3460 Birkerød

Trimmy Ball Handi Håndvægte

Trimmy Ball Handi Håndvægte

Et sæt med to håndvægte. Lavet af læder - fyldt med metal granulat. Meget behagelige at bruge. Let at tage på og bliver på ved hjælp af velcro tape. Fremragende til rehabilitering og træning.

Føj til huskeliste
FitLight Trainer

FitLight Trainer

FitLight er en audiovisuel træningsenhed, der er designet til at imødekomme en bred vifte af brugssituationer. Med fitLight kan der laves, træningsprogrammer der træner borgerens styrke, motorik, koordinering, reaktion og systemet er også kognitiv stimulerende. Derfor er systemet yderst anvendelig både til genoptræning og vedligeholdelsestræning.

Føj til huskeliste

Arcubal
Klosterport 4E, 4.
8000 Aarhus C

Terapi Ruller, Special Tomato

Terapi Ruller, Special Tomato

Terapi Ruller og Kiler fra Special Tomato til fysisk træning.
Indbygget håndtag til let håndtering eller opmagasinering. Fleksibelt materiale der ikke sprækker - 5 års garanti. Tåler vand og alm. rengøringsmiddel der sikre hygiejnisk brug.

Føj til huskeliste
Chiroform Rygstrækker

Chiroform Rygstrækker

Chiroforms Rygstrækker er et træningsredskab til udstrækning og afslapning af rygsøjlen. Hvad gør Rygstrækkeren?
Aflaster rygsøjle og disk kompression. Forøger blodtilførelsen til hjernen. Afslapper muskulaturen i skulder, nakke og lænd. Anvendes siddende til forbedring af holdning. Forøger fleksibiliteten og bevægelsen. komfortabel ryg udskæring.

Føj til huskeliste
Rygstrækker

Rygstrækker

En Rygstrækker er et simpelt, og effektivt træningsredskab, der hjælper dig med at lave en god udstrækning af ryggen. Rygstrækkeren kan afhjælpe ved smerter i ryggen og sidemuskler og får løsnet op, så du får du en øget fleksibilitet og bevægelighed. Med rygstrækken følger en øvelsesguide. Husk også at kontakte din læge, hvis du har ondt i ryggen.

Føj til huskeliste
SpineGym

SpineGym

SpineGym er en helt ny metode til at træning af din ryg og mavemuskler, samt til rotation øvelser. SpineGym er særdelet let at bruge i hjemmet, på jobbet i træningscentret mv.
En komplet gennemført træning tager kun få minutter og kan foregå i normalt tøj. SpineGym er nem at samle og adskille. Den leveres med en praktisk bæretaske.
3 års garanti.

Føj til huskeliste
Microwave Putty

Microwave Putty

Denne Putty kan opvarmes i mikroovn, og anvendes til træning af og genoptræning af hænder og fingre.
Opvarmes i mikroovn fra 90 sekunder og op til 3 minutter.
Microwave Putty holder på varmen i 5 til 6 minutter. Modstanden øges ved afkøling.
Findes i 2 hårdheder,
Vægt 85 gram.

Føj til huskeliste

Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S
Sønderbyen 7
9510 Arden

HAPPY REHAB

HAPPY REHAB

Det nye interaktive rehabiliteringssystem og hjælpemiddel HAPPY REHAB baseres på interaktion imellem brugeren og systemet og tager udgangspunkt i den nyeste forskning indenfor området. Systemet kombinerer bl.a. motorisk kontrol og kognitiv træning. Særligt velegnet til børn og unge med Cerebral Parese (spastisk lammelse).

Føj til huskeliste

INNOVAID A/S
MUSLINGEVEJ 38
8250 Egå

Back Vitalizer Dynamisk Sidde/Ryg/Stå Pude

Back Vitalizer Dynamisk Sidde/Ryg/Stå Pude

Back Vitalizer er en alt-i-en pude, der både støtter og træner din muskulatur under brug, ved altid at være i bevægelse. Puden kan bruge både som sidde-, stå- og rygpude og forbedrer hele tiden dine sensomotoriske evner under brug. Ved et let pust justere du pudens modtryk og sværhedsgrad. Særdeles brugervenlig og let at tage med på farten.

Føj til huskeliste