Træningsredskaber

Udstyr til at stimulere og øge kroppens balance og muskelstyrke.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Terapi Ruller, Special Tomato

Terapi Ruller, Special Tomato

Terapi Ruller og Kiler fra Special Tomato til fysisk træning.
Indbygget håndtag til let håndtering eller opmagasinering. Fleksibelt materiale der ikke sprækker - 5 års garanti. Tåler vand og alm. rengøringsmiddel der sikre hygiejnisk brug.

Føj til huskeliste
BoBo Pro Træningsprogram

BoBo Pro Træningsprogram

Bobo Pro styres af en lille sensor, som kommunikerer via gratis App, som monteres enten på det tilhørende balancebræt eller på en af de 3 medfølgende velcro stropper.
Programmet består af 3 dele en balance del, en bærbar/ROM Træningsdel og en cykel del, hvor alt samles i en patient protokol, med dato og resultater af alle gennemførte øvelser.

Føj til huskeliste
FitLight Trainer

FitLight Trainer

FitLight er en audiovisuel træningsenhed, der er designet til at imødekomme en bred vifte af brugssituationer. Med fitLight kan der laves, træningsprogrammer der træner borgerens styrke, motorik, koordinering, reaktion og systemet er også kognitiv stimulerende. Derfor er systemet yderst anvendelig både til genoptræning og vedligeholdelsestræning.

Føj til huskeliste

Arcubal ApS
Klosterport 4E, 4.
8000 Aarhus C

Ridesimulator Care Rider Premium (Ridetræning)

Ridesimulator Care Rider Premium (Ridetræning)

Care Rider er en elektrisk sadel, som imiterer en hests bevægelsesmønster. God træning ved behov for (genop-)træning og for at styrke balanceevnen. Styrker muskulaturen i overkrop (truncus), især ryg- og bugmuskulatur. God til såvel personer med psykiske som fysiske funktionsnedsættelser. Premium-model med bl.a. 4D-øvelser. Display/tale på engelsk.

Føj til huskeliste
Spintour

Spintour

Spintour er en samling af naturskønne videoruter, der er velegnet til træning eller genoptræning sammen med en pedaltræner, motionscykel, løbebånd m.m.
Spintour kan bruges i et træningslokale eller sættes op hjemme i stuen.
Ruterne er med til at motivere og skabe genkendelse og kan være med til at sætte mange snakke i gang.

Føj til huskeliste

Interaktivt Mediecenter
Birkebakken 73
3460 Birkerød

Chiroform Rygstrækker

Chiroform Rygstrækker

Chiroforms Rygstrækker er et træningsredskab til udstrækning og afslapning af rygsøjlen. Hvad gør Rygstrækkeren?
Aflaster rygsøjle og disk kompression. Forøger blodtilførelsen til hjernen. Afslapper muskulaturen i skulder, nakke og lænd. Anvendes siddende til forbedring af holdning. Forøger fleksibiliteten og bevægelsen. komfortabel ryg udskæring.

Føj til huskeliste
Copla Rehab

Copla Rehab

Copla Rehab er en serie af udendørs gangbaner til rehabilitering af gangtræning. Produkterne er fremstillet i robinia og sibirisklærketræ med metalbarre af rustfrit stål.
Med vores rehabiliteringsbaner, kan der trænes forskellige gangfunktioner såsom gang på trappe, på forskelligt underlag, men forskellig skridtlænge og fodstandbredde.

Føj til huskeliste

COPLA LEGEPLADSER
Kratholmvej 63
5260 Odense S

Trimmy Ball Handi Håndvægte

Trimmy Ball Handi Håndvægte

Et sæt med to håndvægte. Lavet af læder - fyldt med metal granulat. Meget behagelige at bruge. Let at tage på og bliver på ved hjælp af velcro tape. Fremragende til rehabilitering og træning.
Leveres i æske med træningsprogram (også tilgængeligt online på YouTube)

Føj til huskeliste
Rygstrækker

Rygstrækker

En Rygstrækker er et simpelt, og effektivt træningsredskab, der hjælper dig med at lave en god udstrækning af ryggen. Rygstrækkeren kan afhjælpe ved smerter i ryggen og sidemuskler og får løsnet op, så du får du en øget fleksibilitet og bevægelighed. Med rygstrækken følger en øvelsesguide. Husk også at kontakte din læge, hvis du har ondt i ryggen.

Føj til huskeliste
SpineGym

SpineGym

SpineGym er en helt ny metode til at træning af din ryg og mavemuskler, samt til rotation øvelser. SpineGym er særdelet let at bruge i hjemmet, på jobbet i træningscentret mv.
En komplet gennemført træning tager kun få minutter og kan foregå i normalt tøj. SpineGym er nem at samle og adskille. Den leveres med en praktisk bæretaske.
3 års garanti.

Føj til huskeliste