Træningsredskaber

Udstyr til at stimulere og øge kroppens balance og muskelstyrke.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedGalileo Training

Galileo Training

Den sideskiftende, gentagne bevægelse på Galileo har en motorisk og nervemæssig læreeffekt. Den sideskiftende vibration simulerer et fysiologisk vigtigt bevægelses-mønster, der ligner menneskelig gang, hvilket gør det muligt effektivt at træne store dele af kroppens muskulatur.
Indikationer: Osteoporose, Lammelser, Cerebral Parese, dårligt kredsløb

Føj til huskeliste
Hopspots

Hopspots

Hopspots er et interaktivt hjælpemiddel der fordrer bevægelse og kognitionstræning. Ved hjælp af 12 trådløse brikker kan man hoppe og træde sig igennem en række spil. Brikkerne lyser og der afspilles lyde. Spillene afvikles på en iPad der placeres i en medfølgende højtalerstander. Særligt børn med ADHD og ASF har glæde af de medfølgende spil.

Føj til huskeliste

CxD ApS
Godsbanen, Perron 2
8000 Aarhus C

Træningsredskab, Inimove Cognitive

Træningsredskab, Inimove Cognitive

Inimove Cognitive er et sjovt og motiverende redskab til træning af øje-hånd koordination, koncentrationen samt styrker muskler og led i hænderne. Inimove Cognitive 8 har vist positive resultater i genoptræningen af både svage apopleksipatienter og efter håndskader. Redskabet kan både bruges stående på et bord, men kan også tages op i hænderne.

Føj til huskeliste
Træningsredskab, Inimove Hand

Træningsredskab, Inimove Hand

Inimove Hand har fokus på den finmotoriske del af håndtræningen og stabilisering af håndleddet. Ved at anvende træningsredskabet øges musklernes smidighed, blodcirkulationen øges samt du forebygger lette spændinger og musearm.

Føj til huskeliste
Træningsredskab, Inimove Snake

Træningsredskab, Inimove Snake

Inimove Snake kan både bruges med støtte fra et bord, foran kroppen, i udstrakt arm, mellem knæene, stående eller gående. Øvelsen kan være at samle skiverne så de står lodret, svinge dem rundt, holde skriverne samlet, nulreredskab/aktivitetsredskab, have én i hver hånd, holde skiverne nedad eller at holde flere steder på produktet.

Føj til huskeliste
Træningsredskab, Inimove Complex

Træningsredskab, Inimove Complex

Inimove Complex med 6 træskiver kan både bruges med støtte fra et bord, foran kroppen, i udstrakt arm, mellem knæene eller stående.
Øvelserne kan være at samle skiverne så de står lodret, svinge dem rundt, holde skriverne samlet, nulreredskab/aktivitetsredskab, have én i hver hånd, holde skiverne nedad eller at holde flere steder på produktet.

Føj til huskeliste
Twiststepper

Twiststepper

På en Twist Stepper træner du både dine ben, dine baller, maven og rygmusklerne ved hjælp af twistfunktionen.
Twist Stepper er af høj kvalitet, og er udstyret med en hydraulisk cylinder, så du træder blødt. Forest på Twist Stepper er der en styringskonsol, som starter op, så snart du træder det første skridt.

Føj til huskeliste
Fitness sandsække

Fitness sandsække

Fitness sandsække, udført i plastic med håndtag.
Træning med sandsække giver dig mulighed for at træne hele kroppen. Sækkene kan bruges til både vægttab, muskelvækst og som udholdenhedstræning. Fordelene ved at træne med en sandsæk er, at du ikke behøver meget plads og du bruger hele kroppens muskulatur.

Føj til huskeliste

TRESS AS
Danmarksvej 34
8660 Skanderborg

Soft Body Trimmer

Soft Body Trimmer

Vores Body Trimmer er et enkelt træningsredskab, som er rigtigt godt, hvis du vil træne og styrke dine muskler. Træningsredskabet består blot af en kraftig elastik, et håndtag og stropper til fødderne, og det fylder derfor ingenting i skabet.

Føj til huskeliste
Chiroform Justerbart Udstrækningsbræt

Chiroform Justerbart Udstrækningsbræt

Perfekt redskab til udstrækning, hvor man på en let og sikker måde kan strækker ud før og efter sport. Kan bruges til at forbedre smidighed/fleksibilitet. Sværhedsgrad/Vinklen på brættet kan let justeres.

Føj til huskeliste