Træningsbolde

Bolde til styrketræning og balancetræning, beregnet til belastning med kropsvægten. Bolde til leg og spil, se 30 03 03 - 02. Hjælpemidler til boldspil, se 30 09 03.

Filtrér på detaljer

    
    
kg
cm
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedPilatesbold fra X-Care - 23 cm - sort

Pilatesbold fra X-Care - 23 cm - sort

Phthalat fri lille, let træningsbold med mange anvendelsesmuligheder til funktionel træning af stabilitet og balance.
Kan med fordel anvendes til at træne mave, inderlår, ryg mm.
Bruges ofte til pilates- og effekt træning.
Pustes op med munden, og luften tages let ud igen, så den er let at opbevare.
Træningsvejledning medfølger

Føj til huskeliste
Chiroform Pilates Balancebold

Chiroform Pilates Balancebold

Træningsbold der bruges til trænings af balance og til pilates. Bolden er let at bruge samtidig med den har en optimal effekt på kroppen. Er effektiv til mave, baller og lår, samt til træning af inderlår og ryg. Den er nem at puste op (sugerør medfølger). Tåler dynamisk belastning på 130 kg. Størrelse: ca. 22 eller 30 cm. i diameter

Føj til huskeliste
Chiroform Bobath Bolde

Chiroform Bobath Bolde

Bobath boldene bliver anvendt tværfagligt af hele behandler segmentet til patienter i alle aldre til forbedring af balance, styrke og koordination. Boldene kan alle klare en belastning op til 500 kg. Leveres I standard og en ABS (Anti Burst) udgave. Fås i størrelserne 55, 65 & 75 cm. Alle bolde leveres i sølv farve

Føj til huskeliste
Bobath bolde

Bobath bolde

Fremstillet i et meget kraftigt slidstærkt plastmateriale. Er velegnet til ryg- mave- og balancetræning. Vægtbelastning op til 400 kg. Pustes op hha. boldpumpe eller kompressor.

Føj til huskeliste

ProTerapi A/S
Industriparken 25
2750 Ballerup

Bolde dobbelte, terapi

Bolde dobbelte, terapi

En mere stabil bold. Bolden er god til balancetræning og til træning af rygmusklerne, hovedkontrol og vægtbæring på armene. Max brugervægt 120 kg. Max belastning 300 kg. Findes i 2 str.

Føj til huskeliste

Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S
Sønderbyen 7
9510 Arden

Maxafe siddebold

Maxafe siddebold

Siddebold til små børn. Bolden træner deres motorik, samtidig er børn vilde med store bolde. Det betyder at de motoriske færdigheder kan leges ind. 42 cm bolden er til mindre børn der måler 100-120 cm i højden. Brug bolden i stedet for eller som supplement til gåvogne. Børn kan sagtens rejse sig op ad bolden og støtte sig til den mens de går.

Føj til huskeliste
Sitsolution Bold 65 cm, Grå

Sitsolution Bold 65 cm, Grå

Siddebold med ben til voksne. Benene fungererer som stopklodser, så bolden ikke ruller væk når du rejser dig. Du sidder aktivt på en bold og bruger dine indre mave og rygmuskler mens du sidder. Bolden er beregnet til kontoret, i mødelokalet, på hjemmearbejdspladsen, i skolen eller i hjemmet. Bolden passer til personer der måler 150-180 cm i højden.

Føj til huskeliste
Fitness ball med ABS

Fitness ball med ABS

Vores fitness bolde har et såkaldt anti burst system. Deraf navnet ABS. Træning med fitness ball er udfordrende træning for hele kroppen. Balance og styrke bliver udfordret og alle kan deltage i træningen.

Føj til huskeliste
Træningsbolde/Gymnastikbolde

Træningsbolde/Gymnastikbolde

Træningsbolde af høj kvalitet. Boldene er velegnet til ryg- mave- og balancetræning. Perfekt til mange typer træning. Brug også bolden som stol, og opnå en korrekt siddestilling. Boldene fås i Ø55 cm, Ø65 cm og Ø75 cm med eller uden Anti-burst. Det er vigtigt at vælge den rigtige boldstørrelse. Se under den enkelte bold. Max. brugervægt 300 kg.

Føj til huskeliste

Clinical Innovation ApS
Baldersbuen 17 st. th.
2640 Hedehusene

Bolde, terapi

Bolde, terapi

Boldene er gode at træne bl.a. koordination, balance og motorik samt musklerne i ben, arme, mave og ryg med. Boldens størrelse skal være lig med afstanden fra brugerens skulder til fingerspids. Bolden bør ikke pumpes mere end til den angivne diameter. Max belastning: 300 kg.

Føj til huskeliste

Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S
Sønderbyen 7
9510 Arden