Ortoser og proteser

Ortoser er udstyr, som anbringes uden på kroppen, og som bruges til at tilpasse og understøtte strukturelle og funktionelle egenskaber ved muskler og skelet. Proteser er udstyr, som anbringes uden på kroppen, og som anvendes som erstatning for en helt eller delvist manglende legemsdel. Herunder hører ortopædisk fodtøj.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Hallux Valgus Skinne HV3

Hallux Valgus Skinne HV3

HV3 Hallux Valgus skinne fra OS1st er en strømpe, som yder ortopædisk medicinsk støtte til fødderne og justerer storetåen. Hallux Valgus strømpen lindre knuder, justerer tåvinklen og reducerer hævelse i forfoden. Bemærk der kun følger en strømpe med. Strømpen kan bruges til både højre og venstre fod.

Føj til huskeliste
Stødabsorberende såler til pronation S-PRO

Stødabsorberende såler til pronation S-PRO

Sålerne til pronation, der er designet til at give smertelindring af ledbånd og muskler i forfoden. Forrest i sålen er en teknisk forfodssål indlagt, som giver det højst mulige energiudbytte, når man sætter af på forfoden ved f.eks. løb. Stødabsorberingen fjerner 94,7 af vibrationerne ved stød, før de føres videre op i forfoden og hælen.

Føj til huskeliste
Stødabsorberende såler til forfod og hælen DS

Stødabsorberende såler til forfod og hælen DS

Double Strike indlægssålerne fra Sorbothane har et komfort-design med indbygget hælkop, som giver en dobbeltvirkende stødabsorberende løsning i både forfod og hæl. Stødabsorberingen fjerner 94,7 af vibrationerne ved stød, før de føres videre op i fødderne og kroppen.

Føj til huskeliste
Hælpuder til hælsmerter HP

Hælpuder til hælsmerter HP

Dedikeret stødabsorbering til hælen.
Mindsker stød og vibrationer, som normalvis kan forårsage smerter eller forøge smerter ved f.eks. hælspore eller andre sygdomme, der fremprovokerer smerter i hælen, som bliver forstærket af stød og vibrationer fra løb eller gang.

Føj til huskeliste
Skulderstøtte SW

Skulderstøtte SW

ZAMST SW skulderstøtte til skadet skulder.
Støtter og stabiliserer skulderen ved at løfte skulderen og holde den på plads. Fjerner direkte smerterne i skulderen, da belastningen på skulderen overflyttes til skulderstøtten. Lindrer generelle smerter ved kompression i og omkring skulderen.

Føj til huskeliste
Knæbind RK-1

Knæbind RK-1

Knæbind RK-1 fra japanske ZAMST, er udviklet til forebyggelse og reducering af smerter ved løberknæ. Knæbindet begrænser bevægelsen, der øger belastningen på ydersiden af knæet og yder samtidig støtte til knæet under løb. Et knæbind til løberknæ.
Modellen er fremstillet specifikt til højre og venstre knæ.

Føj til huskeliste
Knæbind JK-1

Knæbind JK-1

JK-1 fra japanske ZAMST er et moderat knæbind til springerknæ, Patellofemoralt syndrom (forreste knæsmerter) og generel knæstøtte. Modellen har indsyet absorberende PT-pude og er fremstillet med et åbent design, som gør knæbindet let at tage af og på.

Føj til huskeliste
Knæbandage EK-3

Knæbandage EK-3

EK-3 fra japanske ZAMST er en moderat knæbandage med indsyede skinner, der både stabiliserer den indre (mediale) og ydre (laterale) del af knæet. Knæbandagen er designet til at kunne bæres under tøjet, hvorfor den egner sig perfekt til dagligdagen.

Føj til huskeliste
Slankt Ankelbind FILMISTA

Slankt Ankelbind FILMISTA

Ankelbind fra FILMISTA-serien fra ZAMST er et ultra tyndt ankelbind, som er velegnet til fodbold, håndbold, tennis, badminton og mange andre sportsgrene, hvor man benytter specialiseret fodtøj, som f.eks. fodboldstøvler, tennissko, badmintonsko eller lignende. Ankelbindet er både nemmere og hurtigere at anvende end kinesiotape

Føj til huskeliste
Robust Ankelstøtte A2-DX

Robust Ankelstøtte A2-DX

A2-DX er den kraftigste ankelstøtte fra japanske ZAMST, som giver stor stabilisering af anklen ved hjælp af de ergonomiske skinner og korrekt placerede velcrostropper.
Modellen er fremstillet specifikt til højre og venstre ankel.

Føj til huskeliste