Ortoser og proteser

Ortoser er udstyr, som anbringes uden på kroppen, og som bruges til at tilpasse og understøtte strukturelle og funktionelle egenskaber ved muskler og skelet. Proteser er udstyr, som anbringes uden på kroppen, og som anvendes som erstatning for en helt eller delvist manglende legemsdel. Herunder hører ortopædisk fodtøj.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Bioness L300 GO PLUS

Bioness L300 GO PLUS

Lårstimulatoren aktiverer dine muskler på for- og bagsiden af låret. Den kan fungere i kombination med dropfodsstimulatoren, Bioness L300 GO og er velegnet til at afhjælpe muskellammelser forsaget af centrale nerveskader, som ved multipel sklerose, apopleksi, cerebral parese, ufuldstændige rygmarvsskader eller traumatiske hjerneskader.

Føj til huskeliste
Bioness L300 GO

Bioness L300 GO

Bioness L300 GO sender elektriske impulser til nerver og muskler, som afhjælper dropfod og forbedrer gangfunktionen. Systemet er velegnet til centrale nerveskader som multipel sklerose, apopleksi, cerebral parese, rygmarvsskade eller traumatisk hjerneskade. Det er en opgradering i L300-serien og kan anvendes uden eksternt udstyr som fodkontakt.

Føj til huskeliste
Bionic Bracing

Bionic Bracing

Bionic Bracing er et kropsbårent hjælpemiddelsystem til borgere med lidelser i centralnervesystemet.
Bionic Bracing virker ved at give elektrisk stimuli, som kan stimulere både til afsæt og til forfodsløft, samt styre stabilitet i ankelled eller overstræk af knæet i standfasen, desuden kan Bionic Bracing integreres i eksterne dynamiske ortoser.

Føj til huskeliste

Bandagist Jan Nielsen A/S
Frederiksborggade 23
1360 København K

Laboratoire SOBER

Laboratoire SOBER

Nytænkning, kvalitet og brugervenlighed er nøgleord for denne række produkter. Specialdesignet til skulder trauma. Til brug ved skulderskader, gigtsmerter, lammelse, fixering efter operation osv. Fastlåser skulderen i ønsket position, nem at tilpasse til patienten.
Fåes i 6 størrelser.
70, 71-80, 81-90, 91-120, 121-129, 130.

Føj til huskeliste

OrthoComfort I/S
Marselisborg Havnevej 54
8000 Århus C

Dictus bånd mod dropfod

Dictus bånd mod dropfod

Dropfods bånd, til almindelige sko. Findes i 3 størrelser. (Omkredsen måles lige over ankel-knysten.) Dictus Dropfodsbåndet er diskret og giver en bedre gangafvikling for mange med dropfod, end de meget dyre dropfodsskinner fra bandagister der koster tusindvis af kroner. Prøv et Dictus bånd før du får en dyr skinne - også selvom kommunen betaler.

Føj til huskeliste

LEMCO Rehab & Fysio ApS
Fabriksvej 3
3000 Helsingør

Håndledsortose - Manu-X

Håndledsortose - Manu-X

MANU-X er en håndledsbandage, der stabiliserer håndrodsknoglerne og sikrer fri bevægelighed af tommel og øvrige fingre. Den har flere egenskaber, herunder stabilisering og bevægeindskrænkning samt mindskning af belastning på håndrodsknogler, ledkapsler og ligamenter.
Til indikationer som artrose, distorsioner, seneskedehindebetændelse og mere.

Føj til huskeliste
Albueortose CUBIDYN

Albueortose CUBIDYN

Klassisk epicondylitisbandage med velcrolukning. Den giver kompression af muskel/senevæv og aflaster området. Vi anbefaler denne bandage til de lettere/nyere overbelastningen.
One-size
Sort
Beige
Passer til højre og venstre

Føj til huskeliste
Chiroform Holdningselastik

Chiroform Holdningselastik

Holdningselastik til forbedring af kropsholdning og til følgende:
Reducere smerter i ryg og nakke
Reducere blodtryk og øge cirkulationen
Forbedre vejrtrækning.
Reducere stress på nedre/øvre ryg
Øge bevægelighed i bevægeapparatet
Reducere træthed/positivt påvirke søvnen
Reducere risikoen for diskusprolaps
Reducere svimmelhed og hovedpine

Føj til huskeliste
Cervical orthose

Cervical orthose

1- Nakkekrave extra støttende unisize pga ekstra lang velcro strop. Anbefales til kroniske nakkesmerter ved f.eks. piskesmældsskader og slidgigt af svær grad.
Farve blå. Vaskes ved 40 grader i vaskepose.
2- nakkekrave standard. Halsomkreds max 42 cm.
Nakkekravehøjde: 8 cm, Farve blå. Vaskes ved 40 grader i vaskepose.

Føj til huskeliste
Lændestøtte Neopren

Lændestøtte Neopren

Smertelindring til ryg- og lændemuskulatur
Kan både anvendes forebyggende samt i arbejdssituationer, hvor lændebæltet beskytter mod træk og kulde samt under sport og havearbejde.
Vi anbefaler brug af bomuldsundertrøje eller T-shirt under lændestøtten for absorption af sved.
Kan vaskes ved 40 grader i vaskepose.

Føj til huskeliste