Ortoser og proteser

Ortoser er udstyr, som anbringes uden på kroppen, og som bruges til at tilpasse og understøtte strukturelle og funktionelle egenskaber ved muskler og skelet. Proteser er udstyr, som anbringes uden på kroppen, og som anvendes som erstatning for en helt eller delvist manglende legemsdel. Herunder hører ortopædisk fodtøj.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Ypsilon Flow 1/2

Ypsilon Flow 1/2

Ypsilon Flow er en dropfodsortose til den aktive patient som har dropfod og/eller behøver mindre støtte i ståfasen. Ypsilon Flow har en hælhøjde som er ca 7 mm i alle størrelser. Den er udviklet for at tillade optimal bevægelsesomfang og giver en dynamisk Toe-OFF funktion samtidigt som det er muligt for muskler at arbejde mere aktivt.

Føj til huskeliste
NAVIGAIT

NAVIGAIT

NAVIGAIT er beregnet til at støtte en fod med mild dropfod når muligheden for aktiv dorsalfleksion er reduceret som følge af neurologiske tilstande så som Stroke, MS eller Post- polio syndrom. Graden af dorsalfleksion justeres ved krogens placering i snøringen samt ved justering af den øvre del af båndet.

Føj til huskeliste
ATX Foot Lifter dropfodsortose

ATX Foot Lifter dropfodsortose

ATX Foot Lifter er en tekstil dropfodsortose som anvendes til personer der har en lettere dropfod som behøver en enkel ortoseløsning som hjælper med at holde foden oppe ved gang ude og inde. Ortosen består af en tekstil ankeldel som skal sidde over anklerne.

Føj til huskeliste
ALFESS

ALFESS

ALFESS er en FES- ortose der afhjælper dropfod forårsaget af centrale nerveskader F.eks Multipel sklerose (MS), Cerebral parese (CP), ufuldstændige rygmarvsskader, traumatiske hjerneskader. ALFESS sender elektriske impulser til nervebanerne, som aktiverer musklerne til bevægelse, bedre løft, samt modvirker kontrakturer.

Føj til huskeliste
Rygstøtte ved stomi 709FV

Rygstøtte ved stomi 709FV

Denne rygstøtte til stomi fra TEYDER stabiliserer og støtter lænden samt den nedre del af din ryg. Netop denne model er lavet til folk med stomi. Således man kan have rygstøtten på og samtidig have plads til sin stomipose igennem hullet forpå.

Føj til huskeliste
Elastisk rygbind 800FU

Elastisk rygbind 800FU

Dette rygbind fra spanske TEYDER er et let og slankt rygbind uden skinner. Det giver kompression, som resulterer i smertelindring og varme til din ryg. Et godt valg, hvis man ønsker en mildere løsning, end de traditionelle rygstøtter.

Føj til huskeliste
Lændestøtte ZW-7

Lændestøtte ZW-7

ZW-7 fra japanske ZAMST er en stærk lændestøtte, som støtter lænden samt den nedre del af din ryg. Det indsyede 3D-panel sikre en korrekt holdning i lænden og sammen med de dobbeltlags brede elastikbånd stabiliseres din lænd. Modellen har en skridsikker overflade på indersiden, som forhindre rygstøtten i at falde ned.

Føj til huskeliste
Halskrave 045CL

Halskrave 045CL

Denne halskrave i plastik fra TEYDER er en stærk halskrave, som kan bære hovedet for dig. Den indbyggede skål til hagen og kinderne aflaster din nakke, da hovedet kan hvile i halskraven.

Føj til huskeliste
Halskrave til børn 401CI

Halskrave til børn 401CI

Denne halskrave til børn fra spanske TEYDER er fremstillet i blødt materiale. Halskraven understøtter nakken og kan afhjælpe nakkesmerter. Modellen er til børn.

Føj til huskeliste
Rygstøtte 50R54

Rygstøtte 50R54

Lumbo Direxa 50R54 er en stærk rygstøtte fra Ottobock, som understøtter lændehvirvelsøjlen og den nedre brysthvirvelsøjle. Modellen er velegnet til behandling i tilfælde af lette til moderate smerter i lænden, iskiassmerter, degeneration af lændehvirvelsøjlen og andre indikationer.

Føj til huskeliste