Fodortoser, andet end ortopædisk fodtøj

Ortoser som omfatter hele eller dele af foden. Herunder skoindlæg.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Sål med svangstøtte

Sål med svangstøtte

Disse størdabsorberende såler med svangstøtte fra Zamst er designet til at hjælpe dig i hverdagen og til sport. De behagelige såler skal klippes til, så de passer perfekt i dine sko. Sålerne fåes i tre forskellige højder lav, mellem og høj, så du kan få den svangstøtte der passer specielt til dig.

Føj til huskeliste
Silikone forfodsstøtte 4240

Silikone forfodsstøtte 4240

En Novamed 4240 forfodsstøtte vil lindre ømhed og smerter i foden, og virke som et ekstra beskyttende lag. Det er ideelt til dig, der står meget på arbejde, går i høje sko eller laver andet hvor din forfod bliver meget belastet.

Føj til huskeliste
Silikone pronationsstøtte 5215

Silikone pronationsstøtte 5215

En Novamed 5215 pronationsstøtte, vil hjælpe dig hvis du døjer med pronation eller supination. Din fod vil blive stabiliseret ved en halv sål af silikone, som hjælper foden tilbage til dens naturlige stilling. Du mindsker også risikoen for skader og generel dårlig kropsholdning.

Føj til huskeliste
Silikone svangstøtte 180

Silikone svangstøtte 180

En Novamed 180 silikone svangstøtte gør at du kan undgå smerter i fødderne. De er til dig, der er platfodet, har nedsunket svang eller bare har en svag svang af den ene eller anden årsag. Du kan nemt rette op på fodens stilling med et silikone svangstøtte-indlæg. Silikonen klæber sig fast i skoen.

Føj til huskeliste
Hælspore Strømper FS4

Hælspore Strømper FS4

FS4 hælspore strømperne fra OS1st yder ortopædisk medicinsk støtte til fødderne. De er designet med patenteret Compression Zone Technology, der lindrer og forhindrer smerte. De kan lindre smerter og afhælpe tidligere skader som hælspore (Plantar Fasciitis), kroniske hælsmerter, hævede gigt ankler og fødder med dårlig blodcirkulation.

Føj til huskeliste
Hallux Valgus Skinne HV3

Hallux Valgus Skinne HV3

HV3 Hallux Valgus skinne fra OS1st er en strømpe, som yder ortopædisk medicinsk støtte til fødderne og justerer storetåen. Hallux Valgus strømpen lindre knuder, justerer tåvinklen og reducerer hævelse i forfoden. Bemærk der kun følger en strømpe med. Strømpen kan bruges til både højre og venstre fod.

Føj til huskeliste
Stødabsorberende såler til pronation S-PRO

Stødabsorberende såler til pronation S-PRO

Sålerne til pronation, der er designet til at give smertelindring af ledbånd og muskler i forfoden. Forrest i sålen er en teknisk forfodssål indlagt, som giver det højst mulige energiudbytte, når man sætter af på forfoden ved f.eks. løb. Stødabsorberingen fjerner 94,7 af vibrationerne ved stød, før de føres videre op i forfoden og hælen.

Føj til huskeliste
Stødabsorberende såler til forfod og hælen DS

Stødabsorberende såler til forfod og hælen DS

Double Strike indlægssålerne fra Sorbothane har et komfort-design med indbygget hælkop, som giver en dobbeltvirkende stødabsorberende løsning i både forfod og hæl. Stødabsorberingen fjerner 94,7 af vibrationerne ved stød, før de føres videre op i fødderne og kroppen.

Føj til huskeliste
Akillessene bandage

Akillessene bandage

Højeste kvalitet af akillessene bnadage med bedst mulig støtteSommerfugl formet pude med kryds og tværs stropper som giver kompression, en form for massage, effektivt reducerer den øhed og fremskynder helbredelsesprocessen.

Føj til huskeliste
Indlægssåler

Indlægssåler

Indlægssål af silikone. Klæber på den ene side.

Føj til huskeliste